Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát látom....nem semmi lehetett.de vigasztal,hogy most akkor nyilván haragudnának páran,mert nem birtam volna ki anyázás nélkül egy ilyesmit
véletlenül nem lenne már aktuális némi PAM mod meg PB friss?nagyon nem akarnak tenni semmit az ilyenek ellen,azt érik el vele,hogy senki nem fogja komolyan venni a játékot.én bevezetném pl.simán a cfg ellenőrzést online is.lanpartin ugye be lehtne a trükkökkel simán bukni.sőt,én elöirnám a felbontást is,amin játszani lehet a wart.nagyon elegem van már a sok trükkből...a zombi modban is kiütköznek simán az ilyesmik,ráadásul ott testközelből látod,hogy valaki szalad mint az állat,meg olyan helyre jumpol,ahová más egyszerűen nem tud.ott is alig kell tunningolni az ugrásmagasságon,és egy csomó helyre el lehet jutni a mapon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
véletlenül nem lenne már aktuális némi PAM mod meg PB friss?nagyon nem akarnak tenni semmit az ilyenek ellen,azt érik el vele,hogy senki nem fogja komolyan venni a játékot.én bevezetném pl.simán a cfg ellenőrzést online is.lanpartin ugye be lehtne a trükkökkel simán bukni.sőt,én elöirnám a felbontást is,amin játszani lehet a wart.nagyon elegem van már a sok trükkből...a zombi modban is kiütköznek simán az ilyesmik,ráadásul ott testközelből látod,hogy valaki szalad mint az állat,meg olyan helyre jumpol,ahová más egyszerűen nem tud.ott is alig kell tunningolni az ugrásmagasságon,és egy csomó helyre el lehet jutni a mapon...