- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-02-06 15:41 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jazz16
csendes tag
-
janeko
őstag
mondtam én már, hogy beteg vagy
ez az új "ájfortek" egér volt?
nekem is csinálni kellett volna fényképet meg videót, mikor a cd-rom eltörte az alaplap lemezért és nem működött.. kivittem az udvara elő vettem a kalapácsot és addig vertem míg szét nem hullott utána meg rugdostam
aztán kuka 
-
Ice!?
őstag
-
csimav
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
-
csimav
őstag
-
janeko
őstag
-
Ice!?
őstag
Jó választás! Nekem xl-750f-em van. A duplagombtól (Nem dupla, mert 3x fire
) nem lesz gyorsabb a garandod. Én mondjuk gyorsabban leadom a 3 lövést, és lövöm ki a tárat, mint a "csodagomb". Az szerintem a Windowsban hasznos, nem kell kétszer kattintgatni. Meg rifle-zni egész jól lehet vele. -
janeko
őstag
-
Ice!?
őstag
Először azt raktam, amikor meglett az új configom. Új vga, lap, proci. De nem kompatibilis vele, vagy nemtom, de nem volt hang, kevés fps, szaggatós game-k, stb.. Hiába voltak a legújabb driverek, vagy a gyáriak felrakva, tök mindegy volt. Nem működött tökéletesen. Ezért gondoltam, hogy rakok Vista-t. Ezzel így most minden oké, azon kívül, hogy fos a netem (elvileg 1mb-os wireless-es), vagy nemtudom, hogy miért, de nem lép fel msn-re, meg x-re.De ezt már annyiszor írtam le, hogy inkább hagyom. Amúgy szívesebben használnék én is XP-t.
-
athomi
veterán
-
janeko
őstag
-
Ice!?
őstag
Ne is mondd... Norton-t töltöttem a kemény egy megás netemmel torrentről... Tele volt vírussal. De mielőtt megnéztem volna, hogy ugyan már van-e, feltelepítettem. Újraindítottam szokás szerint, azt nem indul a vista
Gyorsan másik vinyót be, azt vista install... Azóta Kaspersky van fent (Ha nem lett volna fos a norton, sose próbáltam volna ki.) Mikor még XP-m volt (Ami szerintem a legjobb op.rendszer), 2002-es norton-t használtam. Simán jó volt.A LiveUpdate-el naprakész volt. Már nincs vírusom, könyörtelenül leírtottam azt, ami okozta a vista halálát. Szerencsére más nem volt.Viszont most meg érdekes jelenséggel állok szemben. Freemail-t nem nyitja meg, Youtube-ot nagy nehezen... Azt közbe meg 100-as ping (Ami viszonylag jó) MSN-re, meg X-re nem lehet bejelentkezni, és már fingom sincs, hogy mi lehet. Codozni se tudok, mert PnkPstrA.exe leáll. Már rutinból próbáltam a pb frissítést (pbsetup-ot töltöttem le arról a linkröl, amit itt az első hsz-ben megadtak), de nem lehet betallózni a cod2_mp.exe-t. Lehet, hogy mégiscsak uninstall lesz ebből
Pedig nem akartam...
mod.: Nem vagyok töredezett
-
janeko
őstag
-
janeko
őstag
-
athomi
veterán
-
janeko
őstag
-
csimav
őstag
-
janeko
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
janeko
őstag
-
janeko
őstag
elég volt a fő adatokat és pár komit elolvasni
elég egy elme beteg hirdetés nem csoda, hogy zárták
amugy meg ha akkor csináltad mondani kellett volna annak, hogy "hee vazz épp gépet szerelek, ha üzenetet akarsz hagyni, titkárnőm rendelkezésedre áll, köszönöm a megértésed, viszlát"
amúgy meg nem láttam, még olyat, hogy valaki ragasztás közbe ott hagyta volna

-
janeko
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
Nem tudom mi volt a problema,talan epp akkor volt nemi kavarodas,nehany ember kozott.Altalaban mindig vannak a szerveren,idoponttol fuggetlenul(kiveve hajnal1-tol)
Gyere tobbszro es akkor biztosan talalkozunk,csak ezzel a nevvel gyere be.Akik voltak,toluk kerdeztem hogy esetleg valamelyikuk te lennel,de senki nem volt regelve a PH-n a jatekosok kozul. -
cor
őstag
-
janeko
őstag
-
janeko
őstag
-
janeko
őstag
-
need fps
csendes tag
-
Zso Ro
senior tag
-
pr1mzejEE
addikt
Az avidemoba az a jó, hogy gyenge géppel is lehet elég magas grafikát felvenni. PL egy 1024x768 4xaa minden extra és dx9 van 9 fps-ed, akkor beírod, hogy /cl_avidemo 30, akkor másodpercenként 30 db screenshotot készít a gép (tga formátumba a main/screenshots mappába), és ezeket összefűzve máris van egy 30 fps-es videód, jó graffal. Csak hát még figyelni kell a jó minőségre és a videó kis méretére.

meg elég időigényes gyenge géppel, de én azt mondom megéri. Volt olyan, hogy 1 perces részletet másfél óráig fotózgatott

-
Zso Ro
senior tag
-
Froclee
őstag
-
Froclee
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
-
Froclee
őstag
-
csimav
őstag
-
Froclee
őstag
-
Froclee
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
-
janeko
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
-
csimav
őstag
-
Zso Ro
senior tag
4 eve nincs felteve a haz oldala a gepemre.Neha kiporszivozom,de az ugyebar nem hozza ki a lamellak kozul a port.Megsem lett lassabb,es a leeges sem fenyegette.Mi egett volna le?Lassit a ventilatoron(talan),es az lassul,viszont ha melegszik a proci,akkor a gep lekapcsolja magat.
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
Hat ez valoban nem egy tul acelos konfig,bar batyam 900Mhz-es Cerkan 256Mb RAM es Geforce256 32Mb-al tolta sokaig,es amikor kicsit fejlesztve lett a gepe,hat mit mondjak.Csak pislogtam.Diavetiton tanult meg jatszai,aztan a jobb gepnel meg lehetett masoknak kapaszkodni.
A mostani gepe is ugyanez,csak mar 1,2GB RAM es 9550ATi-val.Igy mar eleri akar az 57fps-t.Elotte max volt a 30.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem tudom, sosem játszottam ez nélkül.
Pubszon: ellenben a CoD4 simábban fut a gépemen, mint a CoD 1 v. 2... De tényleg, milyen már az, mikor CoD1 átmegy diavetítésbe a mai vidkarikon, holott átl. 60-100 fps-el megy...

Majd jön a CoD5, az majd talán... Meg akkor már talán HD4850 tulaj leszek.

-
Zso Ro
senior tag
Ezzel lefoglalod a rendszermemoriad azon reszet,amit felhasznalhat a jatek.Altalaban a felet szoktak beallitani,de a max 1024MB.Ezzel nem fog seekelni a jatek,ha esetleg alacsony ertek lenne beallitva.Nem tobb fps,hanem folyamatossagot eredmenyez.
Nekem 3giga RAM van a gepben,megsem tudom beallitani a felet.Nem mintha 1giga nem lenne eleg ennek a "oskovulet" jateknak
-
Zso Ro
senior tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pl. r_multigpu 1
Ezt egy videokártyás gépen beírva is valamiért picit emelkedik az FPS. Többi beállítást meg megtalálod a profilod config fájlában, simán érthetőek a sorok.
--------------------------
Egyébként arra tud valaki választ, hogy csipába belenézve miért esik legalább 25-50 -el az fps (stabil 100 fölött)? Ezt még kibírnám, de ha lemegy 40 fps-re, már akkor lasabban reagál az egérre, mint normál esetben. Ez DX7-re vonatkozott. -
Sirandrish
legenda
-
Zso Ro
senior tag
A grafikan ugy tudsz valtoztatni,hogy bemesz a beallitasok->grafika almenube,es atallitod a felbontast,es a tobbi parametert.

Latom,mindenkeppen akarsz valamit a konzolba irni.

Van par kisegito lehetoseg is,mint a halottak szamanak csokkentese,ver,torkolattuz,golyonyomok eltavolitasa.Megitelesem szerint ezek mar nem okoznak akkora fps ugrast,hogy erdemben megemlitsem oket.Nekem nem szamit a 8-10-15 plussz FPS.
Ha kell jatszok 125-on,nem foglalkoztat annyira a kerdesm,mint teged.
Akkor leszel jo jatekos ha sokat jatszol,mozogsz a palyan,es nem attol hogy FPS huszarra valtozol. -
fekeandras
őstag
Hogyé aggya kollega?
Csak a kíváncsiság hajt. + a legnagyobb probléma az hogy 4x128mb ram van dual-ban a gépben.Ha veszek akkor vagy 1x1Gb-ot vagy 2x512-t kéne venni.Normális játékhoz pedig 2x1Gb-ot,és legalább egy A64 3700+ procit.Azt meg nem igen lehet olcsó pénzért megboltolni.Sokat meg nem érdemes költeni egy ilyen őskövületre.
A világ összes pénzét rá lehetne költeni erre a szarra de akkor sem lenne (mai szemmel) jó gép belőle.Végül is egy kis ram-bővítés nem vág földhöz. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
fekeandras
őstag
-
Sirandrish
legenda
az András-t utálom..maradjunk az Andrishnál.
öö hát nemtudom..szerintem ha valakit 50:11 arányba vernek az nem fog szétlőni 2milió fps-el sem mert az azt jelenti hogy nálad 5ször gyengébb saccperkábé amit az FPS nem csökkent olyan drasztikusan mégha számit is valamennyit..
-
Sirandrish
legenda
Jah..a Bükkben voltam Ómassán ahol ilyen "lovagi" feladatokat kelett/lehetett végrehajtani..végülis ilyen népi faszomtudja milyen nap volt és ott aki jól szerepelt mint én azt ünnepélyes keretek közt "lovaggá ütötték" és kérdezték a nevem...stb..aztán elnevezetk Sir Andrish-nak

Ennyi a story

-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
jah csak én minden multis gamet fix 125re állitok hogy 2008ban azért ne Q3as graffal toljam már...
a másik...én ilyet nem vettem észre...ha valaki háttal van pl és elkezdem lőni nincs az az isten hogy ő még megforduljon és lelőjön...persze ha bambáskodok vagy beugirk valami falhoiz vagy valami akkor ok de ha szalad előttem én meg hátbaosztom és szimplán megfordul akkor már halott...
-
Dj_Zorall
csendes tag
-
Zso Ro
senior tag
-
pityeszka
őstag
-
pityeszka
őstag
-
szállitó
senior tag
-
Froclee
őstag
-
Zso Ro
senior tag
-
Barell
őstag
-
Benyadapro
tag
-
Tomate
veterán
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
-
forceberg
veterán
-
pityeszka
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
Igen,szerveren volt fent.Meg ne kerdezd hogy hol

Tegnap siralmasan ment ejszaka a jatek.Sajnos a masodik bor utan mar annyi kod volt a szememen,hogy a videokartya nem tudta megjeleniteni olyan gyorsan a mapot,hogy barkit is leszedhessek.
Cor kollega le is gyalazott.De lesz meg ennek bojtje.
-
Zso Ro
senior tag
Jatszottam mar rajta,de nem tetszett jobban mint Toujane.A tuneziai palyaknak kulonos hangulatuk van,nekem nagyon bejonnek.Viszont utalom a kempelesre alkalmas mapokat,mert ilyenkor az erre hajlamos egyenek eloszeretettel vetemednek erre a nem tul gusztusos cselekedetre.
Amugy ha egy mapon van egy magas les,az igencsak konnyu celpontul szolgal.SZtem.
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
Ha egy forumban ilyen stilusban irod a hozzaszolasod,akkor gondolom felduhodve a jatek hevetol meg cifrabbakat irnal.Sosem szerettem a tragar arcokat,igaz velem is elofordul ritkan,de inkabb csak tsre mondom,es nem irom be masoknak.
De bizonyitsd be hogy nem valos amit irtam

-
L!NK->Q3
senior tag
-
Froclee
őstag
-
west
őstag
-
Zso Ro
senior tag
-
Froclee
őstag
-
tenshun
tag
-
Kiskokó
veterán
-
csimav
őstag
-
athomi
veterán
-
illusiON
őstag
-
<NewL>
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy az most nem számít ?
aztán kuka 

te meg ilyen vagy mikor játszol és nem jönnek össze a dolgok

Több profi configjából írogattam át dolgokat, szabtam a saját gépemre. Sokat szarakodtam vele. Nekem ez adja a legjobban.