- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-02-06 15:41 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
A /r_multigpu 1-es parancs tényleg kétkártyás rendszerekhez van, azonban vmi homályos indoból a kétprocesszoros rendszerek is húznak hasznot belőle, olykor nem is keveset. A régi konfigommal +100FPS-hez jutottam vele, de volt akinek ennél is nagyobb növekedést eredményezett.
Sajnos hiába írjuk be a parancsot a konzolba, csak addig érvényes, míg nem lépünk ki a játékból (nem mentődik a cfb-be, mint a többi). A megoldás egyszerű, meg kell nyitni a cfg fájl-t és oda be kell heggeszteni a parancsot a többi közé. -
Barell
őstag
Igen, funserverröl van egészenpontosan szó. 2 éve cod2-zök és szvsz egész jól. A lényeg hogy nincs szükségem normális szerókon WH-ra pláne hogy van pb. Google-s WH-kban meg nemnagyon bízok mert egyet szedtem le de attól ujra kellet tennem az egész cod-ot. Gondoltam itt lesz 1-2 segítőkész ember és nem kezdenek el rögtön faszságokat hordani összevissza. Tévedtem.

-
CséZé
őstag
Miért is ne lenne? Hányszor láttam már olyat h nyilvánosan wh-t kerestek...ha meg tényleg van olyan szeró, ami direkt a csalóknak van fenntartva és nincs is rajta pb, akkor a google-ba egy "cod2 1.3 wallhack" kifejezéssel annyit találhat amennyi jólesik. Én is így szereztem demo nézéshez wh-t. 5 percembe sem került. És azt legalább más szerókon nem is tudja használni...
-
CséZé
őstag
-
ibor90
csendes tag
-
L!NK->Q3
senior tag
butítás nemcsak az FPSben számít, jobban is látod az ellenfelet
q3ról meg azért papolok mert szvsz a legjobb leggyorsabb reflexFPS, kb a q3 parancsai vannak a cod2ben is pedig az már nem q3 motor ha jól tom. de a cod az uo a wolfenftein a moha az q3 motor
2007ben még teszteltek vga-t q3mal - '99ben adták ki
sajna nekem mindenképp kell vga(30-90fps nem elég) de asszem megvárom a míg most kiadjál az újakat pár napon belül és veszek 9600gt vagy 8800gt-t max 15kért

húúú de várom már h lemenjen az ár
-
Fittipaldi72
tag
-
Fittipaldi72
tag
-
fpeter07
veterán
-
CséZé
őstag
-
fpeter07
veterán
-
Zso Ro
senior tag
-
Pecc
őstag
-
Pecc
őstag
-
Pecc
őstag
-
Ice!?
őstag
-
Zso Ro
senior tag
-
pityeszka
őstag
-
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
-
pityeszka
őstag
-
Zso Ro
senior tag
Cgf-t nem akarok senkitol sem kerni,mert en alappal jatszok,es nincs kedvem belebonyolodni vitakba,ha esetleg valakinek a makkolt beallitasokkal teli cfg-je szemet szurna,mikor jatszok.Akiket megbizhatonak tartok,azokat is dobalja a PB.
Maxpacket erteke max. 100 lehet,vagyis 101 nem beallithato ertek.Gyors netnel erosen ajanlott a 100(5Mbites netem van) -
Zso Ro
senior tag
-
fpeter07
veterán
-
pityeszka
őstag
-
pityeszka
őstag
-
Dani_kp
addikt
nem szakadt meg mert elég jó kis konfigja van (gigabyte ga p35ds3, xpervision 8800 gt 512 gddr3 OC, 2*1 gb ram ddr2 677 mhz, intel p4 3 ghz prescott magos, de nyárra tervez intel c2d e8xxx.et meg 800-as memokat
). azt nem írtam de ezt nekem mondta mivel nekem gyengébb gépem van hogy én ne rakjam fel a vistát mert nekem amugy se sok az fps plussz még a vista leveszi azt a 10-et és akkor marad 30-40 amivel tudnék gamelni
.szerk.: véglis most mind1 mert újraraktam a gépet és egy játék sincs fent.
-
Dani_kp
addikt
-
Boci_83
őstag
-
Szatesz
őstag
-
Szatesz
őstag
-
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
-
Lenght
csendes tag
-
cor
őstag
nagy? mer mekkora 1.90?
legyen 90%? ugyan erre már anno rájöttem h a csipa nozoom majdnem akkora bug mint minden más
megbántani? mivel?azzal h nem érdekel az ha valakit vmi "játékskill" alapján nagynak tartanak
nah jo van de inkább befejezem, minden játékhoz makk is kell, talán csak a sakkhoz nem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cor
őstag
öö semmi?
velem hasonlo "skillü" emberkékkel elnyomok 1-2(3-4) orát 7végenként s kész, akienk meg ez a mindene az skillesedjen,hajrá
nem,de probálok, a nozoom lövéseket is utálom, mint pl ez a "vki", most öszintén ebben mi a "skill" ez szintiszta makkhalmaz, még gyorsan megnéztem 1-2 vidijét, scoopal nem is talál, csak nozoom, mondhatni tiszta CS, ellövünk valamerre azt majd lesz vmi
meghát "hires vki" azért igencsak nehezen halik
leverne és? szted nem tojnék rá? bár lenne pár akadálya, pl nem játszok olyan helyen ahol 3nál többféle fegyverböl lehet választani, legjobb esetben ez a 3 rifle
ill addig játszok mig élvezem, kikapcsol, egy ilyen ugribugri majommal meg nemigazán fér bele nálam az emlitett kritériumokba...
-
cor
őstag
ha már mindenron skillezel: csakhogy honnan tudod h ki milyen skilles?
ennél nem sok idiotább dolog/elnevezés van...
akkor lehetne összehasonlitani 2 játékost ha azonos körülmények; gép,net, s nem utolso sorban játékstilusban játszik
skill: "humbug ez, én mondom"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
athomi: maga a mondat volt
250? pár helyen 2-3 embernek van ennyi összesen -
CséZé
őstag
-
athomi
veterán
-
cor
őstag
nem érdekel ki milyen "skilles", ne obégasson ha lelövöm, ö meg ne lámázon ha lelö, ennyi
jah meg ne feltünöen mindig csak 2ik lövésre haljon meg
athomi: azért ez igy eben a formában számomra vicces

"Én kifejezetten 250FPS-el szeretek játszani, tojok a több FPS-re."
föleg a tojok.. része

-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
cor
őstag
-
illusiON
őstag
-
athomi
veterán
-
chungee
addikt
-
chungee
addikt
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
néha
aktív tag
-
Szabi1987
aktív tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
athomi
veterán
-
zsid
senior tag
SZvSZ a 4 is tele van hülyeséggel, főleg a sebzést illetően. Volt, hogy valakit 2* fejbelőttem hátulról, kb 2 méterről G3mmal, megfordult és lelött. Van akinek Dragunovval is kettő kell fejbe , MP5ből egy egész tár testre, shotgunból közvetlen közelről nem elég egy ... vannak bugok a 4 ben is

-
forceberg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még szerencse hogy kevés van. .

). azt nem írtam de ezt nekem mondta mivel nekem gyengébb gépem van hogy én ne rakjam fel a vistát mert nekem amugy se sok az fps plussz még a vista leveszi azt a 10-et és akkor marad 30-40 amivel tudnék gamelni

PB-t már vagy 8x frissítettem 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)