Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Smidt múzeum
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alfa, inkább omega az...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
válasz Fastercowboy #2980 üzenetére
Szia Csaba!
Csirke vagyok.Latom jol felhuztad magad.Tokeletesen egyetertek veled.Talalkoztam nemregiben egy kozos ismerosunk szerveren egy csapat wh-s egyennel,es ok is buszkek voltak ra hasonloan a cfg-s fiatalemberhez.Nem ertem mire is buszkek a segedeszkozt hasznalo emberek.Itt nem arrol van szo mi legalis mi nem.Gondolom a COD2-ot is megvetted te Original Man(whyz)
Tegnap volt a szerverunkon fent egy figura config test neven.Mondanom sem kell honnan a nev.
Vitazni a legkevesbe sem akarok,csak egyet arulj el whyz.
Miert vagy buszke magadra ha ''legalis'' csalassal jobb a statod,es nem a skilled mint masoknak?Nem fognak attol jobban tisztelni,sot ha valaki rajon nemhogy tisztelni nem fog,de le is kopi a monitorat,ha meglat rajta.
Maga a szo,hogy tisztelet nem alakul ki az emberekben egy palyanyi ido alatt a masik irant.Azt ki kell erdemelni.En ugy tartom akkor fognak tisztelni ha tudasoddal es nem lelemenyessegeddel tunsz ki tarsaid kozul.
Asszem ennyi.
Ui.lvasoktol bocsanat az ekezet nelkuli irasert.
[Szerkesztve] -
Zso Ro
senior tag
Whyz
Nem szukseges bizonyitanunk neked,bizonygatnunk ,masoknak hogy te csalo vagy vagy nem.Mivel neked ''jogod'' van a kackos configod hasznalni,ezzel szemben nekunk van lehetosegunk teged kickelni.
Szerinted melyik a nagyobb fegyverteny?Elornthatod a jatekelmenyunket,de a mi szerverunk is azok koze fog tartozni,ahol nem maradsz bent 5percnel tovabb,esetleg egy map erejeig.
Sajnos lemaradtam rolad,de nem banom tulzottan hogy nem lattam a jatekod.Ezzel sem szeretnelek arra serkenteni teged,hogy elj a lehetoseggel es gyere maskor is.
Szoval inkabb ne.
Szep Napot. -
Zso Ro
senior tag
válasz Fastercowboy #3121 üzenetére
Hi Cowboy!
Meg a vegen kiderul a desu es a whyz gyerek ugyanaz.De ha megsem,biztosan van rokoni kapcsolat.
Talan egy konfigot hasznalnak. -
Zso Ro
senior tag
válasz bigdigit #3182 üzenetére
Hat hallod nekem a Nod32 napi legalabb egy frissitese,de gyakran ketto mindig a gameles kozben jon el.Akkor viszont nekem nem szaggat,hanem megall a jatek,semmire nem reagal,csak a hang online.Majd miutan lezajlott a frissites minden egyes alkalommal ugy jon vissza,hogy ujraeledek
Egy megoldas tuti: leallitod a viruskereso aktiv futasat vagy az automatikus frissitest akkor,mikor jatszol.A progit erdemes nem kinyomni,mert ha Codban nem is tamadnak be,de a gepedet ellephetik kozben az ''ellenallok'. -
-
Zso Ro
senior tag
válasz CPT.Pirk #3202 üzenetére
A memoria nagysaga nem befolyasolja a felbontas erzekenyseget.Az inkabb a felbontas azaz jelen esetben 1280*720 van koze szamottevoen.Minnel nagyobb a felbontas annal tobb ram kell.A reszletessegert a videokarid magorajele,memoria orajele es a memoria savszelessege a felelos.Bar szokas mondani a memoria minnel tobb,annal jobb.
Jelen esetben is igaz,bar a lenyeg a gyors memorian van.
Huzz a vidkaridon,es maris tep mint a fene. -
Zso Ro
senior tag
válasz CPT.Pirk #3204 üzenetére
Nem ajanlom neked,hogy vegyel HD2600XT-t.Eleve a HD csalad meg nem tul kiforrot,de ez a peldany egyenesen katasztrofa,mint az Nvidia hasonlo megnevezesu kartyaja(8600).
Ne vard hogy agyon teljeseiti magat.Attol meg,hogy az orajelek magasak,nem lesz gyors a kartya,hiszen a memoria 128bites.Atengedo savszelessege bizony nem sok.Bar a Cod2,nem mai darab,de mivel csak Dx9-et tamogat(ha nem kell neked Dx10 tamogatas),vegyel egy durva Dx9-es kartyat.-> Ati X1950
Bar ha kell Dx10-es tamogatas,akkor sem ajanlom a 2600-ast,mert abban sem remekel.
Bar a penztarca vastagsaga nagy ur,megis azt mondom,varj egy jobb Dx10-sre,vagy vegeyl durva Dx9-es kartyat. -
Zso Ro
senior tag
Kicsit ellentmond egymasnak a ket mondatod.
"Az FPS meg nem sokat számít" <> "Meg mostanában egyre több az úgynevezett "Fps huszár", akiknek apuci megvette a vga-t és azóta van skill"Az FPS igenis szamit a jatek soran.Igaz sajnos,hogy mostmar rengeteg FPShuszar van,ami nem is lenne baj,ha nem eppen klantarsam vagy engem szid a sajat szerverunkon.
-
Zso Ro
senior tag
válasz Kicsizso #4834 üzenetére
Mivel nem dupla magos procikra irodott a jatek,es a kiadott patch sem vagja at a megirt motort,igy nem is fogja tudni hasznalni csak a Cod2 a ket magot.
Feladatkezeloben rendeld hozz az egyik magot a cod2-hoz,es minden mas a hatterben futo lenyegesebb taskot a masik magra.Igy nyerhetsz nemi toblletet,bar ha mar ketmagos a procid,akkor siman viszi a jatekot,mivel fejlettebb meg az egy magjat tekintve is,mint azok a procik,melyeket akkor keszitettek,mikor a jatek megjelent.Remelem segitettem.
-
Zso Ro
senior tag
válasz pityeszka #4847 üzenetére
Gondoltam azert sejted,hogy neked valaszoltam,es ott a Losing key packet problemarol volt szo.
Nemcsak nekem,meg jonehany ismerosomnek.Tobb szerverrol kidob.SZerver en babralni nem tudom,mivel nem en fizetem,viszont a "tulaj" atnezett mindent(miutan forumokban okosodott).
Tovabba nem mindenkit dob ki ezen szerverrol a PB.Tuzfal beallitassal semmi problema,csakugy mint a netkapcsolattal.Nem hiszem hogy tobbunknek lenne baja a netkapcsolataval az orszag szamos helyerol(szolgaltato is tobbfele).
Ha Macka sikerrel jart,remelem megosztja a nagyerdemuvel.
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz illusiON #4851 üzenetére
Cgf-t nem akarok senkitol sem kerni,mert en alappal jatszok,es nincs kedvem belebonyolodni vitakba,ha esetleg valakinek a makkolt beallitasokkal teli cfg-je szemet szurna,mikor jatszok.Akiket megbizhatonak tartok,azokat is dobalja a PB.
Maxpacket erteke max. 100 lehet,vagyis 101 nem beallithato ertek.Gyors netnel erosen ajanlott a 100(5Mbites netem van) -
Zso Ro
senior tag
Nem vagy vele egyedul.Elotted szolok belinkeltek egy PB frissitot,probald ki.
Nekem es tarsaimnak nem jott be,azota is memoria hivatkozas,losing key,... ledob a szerverekrol.
Azert nem gondolom hogy szerver beallitasi problema,mert nem mindenki esik aldozatul a PB "jotekony hatasanak" -
Zso Ro
senior tag
Ha egy dolgot ajanlhatok,akkor csak a main konyvtarbol torolje a zzzz fajlokat,es az iwd kiterjesztesu*mapokat) ne,mivel utana nem gyoz majd toltogetni.
Viszont ez egy jo gondolat volt a modok torleseBar en szeretem a tiszta dolgokat,de mielott (mapok atmentesevel) leszednem a gamet,megprobalnam.
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
A te konfigoddal mennie kellene nem allandoan 7-800fps-nek DX7-ben.Haveromnak hasonlo kaliberu gepe van,csak nem Quad,es ezekkel a beallitasokkal Toujane-on rohant mar felem 850fps-el.Ismetlem termeszetesen ez egy pillanatnyi ertek volt.De 450 ala nem igazan megy neki.
Nekem 9600GT van,es 1280*1024ben full grafikan produkal 120-150fpst,viszont 1024*768ban mar 220-240.
A DX9 motor egy halom sz@r,ha programozo lennek 1.4 patch mar kint lenne hozza
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
válasz Boci_83 #4985 üzenetére
Igen annak
Hatalmas klan(nem a merete miatt,hanem az artzok azok,akik oriasiak)
Azota kivaltak nehanyan,de jottek is.Igazabol nem a jatek tudas az,ami miatt szeretek veluk jatszani,az sosem volt kriterium.
Orulok neki,hogy nalunk kezdtel,sajnalattal hallom hogy mar nem jatszol.SZivesen latunk barmikor a szerveren,hidd el nem valtoztak a viszonyok fent.De hat ezert nem lehet csakugy bekerulni ide.Ha gondolod IP-t is adok,es akkor meg keresni sem kell
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest