Hirdetés
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Asszociációs játék. :)
- ALZA vagy eMAG?
- Black Friday, csak olyan szokásosan Közép-európai módon
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Acer Nitro 5 - AN515-45-R3W2 és Linux Mint tapasztalatok
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
Thx, az lesz, csak már van 2-3 klánom, azt nincs hely a bindeknek
Amúgy nincs valami parancs, amivel meg lehet nézni, hogy milyen gombok vannak bindre használva??
Mer bebindeltem avidemo-t, és nem tom melyikre bindeltem a kikapcsolását, azt ha véletlen megnyomom kidob a pb mire beírom a leállítását...
Amúgy valami komolyabb cb-s klánba tgf esetleg??
a nevem általában vagy simán uffneked, vagy klánnévUff! -
-
.:T.H:.
aktív tag
Nem töröltem le, csak áttettem egy másik mappába, gondoltam jól jön még ha mégsem az a hiba. De vadiúj cfg-ékkel újrarakva mindent nem változott a helyzet. Minden más működik rendesen, tűzfalat átnéztem, regeditben is körbekémleltem, felügyeleti eszközöket is átnéztem, a vinyó sincs pio módban, minden más megfelelő sebességgel megy, másolás az adott vinyóról(c),tömörítés változatlan sebességű, sajnos lövésem nincs hogy mi lehet a baj, már tényleg a win hibájára tudok csak gondolni, de pár hónapja raktam újra, megfelelő védelem, spybot, adware védelem megfelelő, vírus nincs..
Megpróbálom tűzfal nélkül, hátha, de nem fűzök hozzá sok reményt mert ott is teljes engedélyezésen van minden.- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
törölt tag
Hát én álltalában távcsővessel szoktam mocorogni és mindig kemper vagyok.
Szarom le, háboruban tavcsővessel támadtak az oroszok szerintük.
Távcsőves fő feleadta észrevétlen és távolból segiteni a golyófogokat.
De nem szoktam olyant,hogy befexem egy helyre és ki sem mozdulok onnan hanem válltoztatom a helyemet de időközönként visszatérek valamelyikre.Éppen pech ha megint ott szedem le a ''lekemperezős'' srácot. -
LSL1337
őstag
maxfps 1000-re van téve, a beálljtások minden cfg is ugyan az , mert azokat kimetnettem formatálás elött (ne kelljen újrabindelni^^)
csomo ember írja hogy c2dvel 500 fps-e van, haver is 1,86Ghzn p5b deluxba 300 fps, nekem meg 2,8Ghzn DS3-ba mért csak 200-280?
megy mind a 2 magod, hogy érted? -
musklyman
csendes tag
az hogy ''pro-k'' járnak fel és nem csalók szerintem ez hülyeség.... csalók minden szerveren vannak (ha nem eredeti) és az hogy ''pro-k''... hát nem tudom... nézd szerintem az én klánom sem rossz... elvileg teljesítményben syndicate szintű, akik mindig fentvannak ezen a szerveren... de ők pl. az ancients ellen hány pontot is hoztak?? 5öt? és ha már megnézzük, akkor az ancients sem ''pro''... a h2k 17-3ra verte őket meg EU 5on5 CB-n carentanon... szal ezek elég merész kijelentések... ezzel a kommenttel senkit nem akartam megbántani! ha mégis megtettem volna, akkor bocs érte..
_xYzZi`!
-
őstag
Jó kérdés. Az ogaz, hogy vannak skilles, tapasztalt kátékosok és kezdők egyaránt. Azt, hogy valaki pro-e elég nehéz eset eldönteni Vannak Pro teamek akik együtt nagyon durván tudnak alázni. Mindenkinek megvan a helye a mapon és kész.ha valaki befut azt lezúzzák. Megvan mit hova dobjon. Nahde ettől még nem feltétlen pro az ember érted.. Volt egy-két klán akiktől kiakptunk és utána 1v1ben lealáztam a ''legpróbbat''. Mindenki szidja a másikat, szétszedik egymást mint pubon mint waron.. Nem egyszer van az WARON!!, hogy semmit nem látok a sok kurv@@nyad bindtől.. Hiába... Magyar színvonal
-
musklyman
csendes tag
Az ASE-t nem kell leírni! A lényege az, hogy az országot nem kell kipipálni és megtalálja az összes szervert!!! Pl. nekem 8500szervert frissít (játékmód és maptól függetlenül). Az X-Fire azért rossz választás, mert kevesebb vele az FPS-ed (atomerőműhöz ajánlott...) és CoD2-ben nem lehet átállítani a grafikát Régebben és is használtam, de ASE mellett fölösleges... nekem csak azért van fönt a gépen, mert néhány klán MSN helyett X-Fire-t használ. Remélem működni fog nektek is az ASE
_xYzZi`!
-
Svájcinéger
őstag
Van egy maxtorom aminek a D partícióján fut minden gond nélkül, nem emlékszem semmiféle ilyen hibára, mikor anno felraktam. És van egy samsung is, amin csak awaiting connection és számol + számol + számol a végtelenségig. A maxtoron levő cod configjával felülírtam a samsungon levő cod2 config fájlját, de így sem jó.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
sid.:Rc211v
őstag
..értem..csak a fraps az szar..ahogy elkezdem fölvenni a demo-t meghal a gép és 5fps-el megy..vagy vmit nemjól állítottam be?..esetleg ha te vágod a frapsot akkor adhatnál egy tippet(2.82 ver.)(a fraps topic hulla)..
RicHarD: ha gondolod nekem már küldheted is..
[Szerkesztve]<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
eastsider
nagyúr
jóvan vazz
akkor ti léptetek ki vagy mi? - ki a rák szervezte azt a wart nemtod? vagy mIRC-en hoztam össze én?
nem voltak gyengék, csak csapatmunka nem volt a legjobb
ja meg ottfexik carin átjárós mellett a kerítésnél shotival, elmek mellett hirtelen megfordulok és jé ott egy német kapott egyet a szája szélébe...
végig irogatták h WH akárhogy szedtük le őket...
Ripper03: letiltottál MSN-en vagy mi h nem látlak?
még mindig kell ám néha beugrani
ja wazz uj cimemre nem vettelek fel
[Szerkesztve] -
knbs
senior tag
Errol a 250-es szabalyrol belinkelnel nekem egy hirt,mert szerintem nagy marhasag,hogy ellenorzik hogy mennyi fps-el jatszom??? Vagy demofelvetelnel ki kell legyen irva az fps ertek??? Please egy linket errol a cb-oldalarol!
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
Zsadi
őstag
Volt nemrég valahol egy oldal, oda ki volt rakva 40 játékos cfg-je.
Le lehetett szedni, kipróbálni (nem haxolt cfg-k voltak).
Én is összfutottam már ilyen emberkével, 2-3 körönként írta hogy most melyik ''pro'' cfg-vel tolja, de valahogy nem villogott a gyerek. Gyakorlás nélkül ezekkel a vackokkal úgy sem megy semmire. -
eastsider
nagyúr
ki voltál?
adminok ténykedtek 1ébként (én nem vagyok mott admin csak van rconom)
Nem Only Rifles, csak ferjáték miatt lett úgy beállítva (megyünk Karral, erre lő 3 STEN-es stb...)
Athomi: 1ébként amikor voltam fenn még 2 körül, akkor haver játszott nevemen, és Durir LE nem vagyok (láttam szídtad a Block->TK miatt)
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
voltam vmi SPSnipers olasz szerveren
ilyen durva aimos snipeos mapok vannak (viszont van pár száz mega pálya öszvisz ) 91.151.108.169:28924
aki csip- buzi ki kell próbálnia, még nekem is bejött.
modnjuk előszöris meg kell ismerni a pályákat, ami ezeknél nem könnyű
de jó moka volt játszani ezen a szerveren js és találkoztam 1 magyarral
ja meg beírtam, h viva la Hungary és rögtön elkezdtek vmit fikázódni -
athomi
veterán
mintah csak hatot ért volna, mert 6/0-ról lett 12/0
ja és arra is azt mondják, hogy csítelés ha tudod használni a hurkatöltőt becélzás nélkül középtávolságon (amelyik az amcsiknál/angoloknál van és 8-at lő és csak akkor tölthetsz újra, ha kifogyott)
kar-al esélytelen egy német, ha ezzel a stukerrel vagy, mert jó esélye van, hogy elhibázza, ha mozogsz...ekkor már áshatja is a sírját
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Új Lenovo ThinkPad X13 G4 13.3" -50% AMD Ryzen 7 Pro 7840U 32GB 512GB FHD+ Radeon 780M
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 5 A517 FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 8GB 1TB SSD Nvidia MX450 2GB Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 3 A317 FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest