Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
L!NK->Q3
senior tag
nem tudtok vmi szerverkeresőt ajánlani, mert az ASEm nem jó
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
-
L!NK->Q3
senior tag
adjatatok mar server IPket nem jó az eyeom
lehetőleg only rifllet
most álltam neki cod2zni, de már csítereznek
az a pár év q3 sokat számít pontlövésben...- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz chungee #4547 üzenetére
én q3 de mostanában rendszeresen nyomatom az only rifflet cod2ben, mert az hasonló mint q3ban az instagib (railgun only)
lehet haverral csináluk 1 klánt is- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
nah vki egy game?
ha vagytok akkor írjatok IPt vagy keresek én- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Pubszon #4555 üzenetére
8800gtvel jóhogy megvan a 125fps
én meg itt szüttyögök a 6600ommal és csak 90 dx7ben, kellene nekem is a 125 fps
q3mazni nem is állok neki ha nincs meg mert 1xrűen nem tudok mozogni- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Pubszon #4557 üzenetére
összefügg a kettő
cor: nemtom, pedig mindent leszedtem még 1-2 q3mas parancsal is bűvészkedtem
lehet kevés az 1gb ram is meg a dualcore d930as procim
az alaplapom meg 1 trágya
lapot meg ramot mostanában akarok majd cserélni, de vga-t majd akkor ha 8800gt vagy hasonló szintű vga lesz már 25k körül- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
Jah, és BHÜ meg BNY mindenkinek itt egy témába vágó király video:
[link]
csak nem értek lengyelül örülnék ha vki lefordítaná[ Szerkesztve ]
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Bencus88 #4565 üzenetére
ha bírja tedd feljebb
aza lényeg h stabil maradjon ne ingadozzon
a jó öreg q3mat 125 stabil fps alatt nem is lehet játszani
codban elég a 60 is mert nincs olyan mozgás ami igényelne többet- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
codnál nem mondom h nem számít de nincs akkora jelentősége az fpsnek mint a Q3ban.
Nah ha ennyire él a topic akkor küldjünk már 1et vmikor?
toujane only riffle? SZIE-n vok legtöbbet ( mert itt van sprint jeeeeeee nem olyan majom lassu grrr mint sok helyen )
QUAKE3ARENA néven sztam tolni vagy L!nk néven
jertek jertek- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz illusiON #4581 üzenetére
úgy jó ha van riffle only lehet sprintelni és van 1 db gránát amit ki lehet biztosítani és így időzítve vagyon.
[B][P]
GO SZ!E :193.142.209.145:28961 RIFFLE ONLY ONLY TOUJANE
[/P][/B]
általában itt tanyázom
-
L!NK->Q3
senior tag
máksorozat:
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Pubszon #4601 üzenetére
jah, és még így is necces a 90FPS
Quakeben megszoktam h stabil 125 vagy 250 de sajna para van vmi a gépemmel és így megy csak elfogadhatóan. First personra nekem kell a 125 fps!- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
Azt bírom a legjobban ha felmegyek netre én egyből csíter vagyok
Jah meg azt hogy azok szólnak be akiknek töxép színes nevük van meg kira bindek, de lőni egyik se tud. Amikor meg mondom h kb 1-1,5 hónapja cod2zök rendszeresen akkor, akkor meg kickelnek pff LOL
Azt fel se fogják hogyha q3ban megtanultam a pontlövést meg a rárántást a railgun miatt.
Sőt kickeltek azért is mert elmondtam h q3 után a cod2 az egy nagyon egyszerű és irdatlan lassú game...
Alap cod2ben lehet sprintelni? Mert gigalassúnak érzem...- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Pubszon #4607 üzenetére
6600
1gb ramom van igaz csak 533as most rendelem meg a 800as geilt
procim intel pentium D930 300mhz 2*2mb
alaplap pff ööö izé samsung desktopvmi nem is jó vele mert soxor alapbol beszab minden ( nem a játék hanem ahogy húzom az egeret a windowsban az )
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz tenshun #4623 üzenetére
tom, oda kell a takt is mivel q3mazok ezért könnyű préda vok nem sztek bújkálni
amúgy lenne kedvem SDzni( feltéve h az rlimit max 2-3 min mert akkor nincs brit kemp) de servert kéne bérelni
lenne 1 vagy 2 haver rázed01: te most single vagy multi playert mondod?
jó is a cod2 csak 5 gáz van vele:
- nincs sprint vagy csak moddolt serveren
- a gránát nem időzített, pedig az alap lenne
- erősek a fegyverek, de nem is kicsit
- nem lehet váltani sorozatlövésről egyes lövésre
- LOL, ehh feltöltődik az élet <-- pff ezmiez gigamegaLOL[ Szerkesztve ]
-
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Pubszon #4635 üzenetére
Az életben is időzített, ha kibiztosítod és rántasz rajta eggyet akkor kattan és már indul is az idő.( legjobb a majom kemperek ellen)
Nem a q3hoz hasonlítom, valóság szempontból, mert nem lehet.
1eslövésre igenis lehet váltani mgokat.
A fegyver erőssége nem is lenne akkora gáz (de azért az), viszont akkor a pontosság vagy a karakter eltalálhatósága irreálisan nagy.
Ha már az életnél tartunk nem tudsz sprinetlni vagy mi?Mi az a csipa? Annyi codos szakzsargont használtok h azt se tom mi van
UO jobb volt játékélményre, csak sok bug volt benne
[ Szerkesztve ]
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Pubszon #4640 üzenetére
jaja, de csak ha olyan serverre mész
ezért is akarok servert bérelni:
SD és TDM( only riffle)
időzítős granyó
sprint
nem töltődős kaja
vmi kemper figyelő( esetleg autokick ha fél percnél tovább állsz egy helyen)lehet klánt is kéne csinálni...
[ Szerkesztve ]
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Pubszon #4644 üzenetére
adj már vmi elérhetőséget, azt nyomjunk már egy riffle onlyt
hé ti kemperek! nem igaza'n szeretju:k a ti fajta'tokat itt errefele'!!!
[ Szerkesztve ]
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Pubszon #4677 üzenetére
érdekelni érdekelne, de kinek van erre ideje
amúgy sztem a lanpartyk a legjobbak
a net olyan személytelen
emléxem milyen király volt régen a q3 lan haverokkal
hhmm kellene lanolni...- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz illusiON #4687 üzenetére
vistát nem is merem, de nekem a q3 ment így amig észre nem szóltak h 98módban futtassam
a cod2 meg 90-100fpssel ment, q3 40-60... LOL[ Szerkesztve ]
-
L!NK->Q3
senior tag
nekem azért kell(ene-> amióta van új moncsi kevés a vga) 125 FPS mert Q3ban megszotktam, ott tényleg számít-> kb 1,5x akkor tudsz ugrani mint ha nincs meg
próbáljátok ki a q3mat
töltsétek le és egyszer nézzétek meg hogyan és milyen módot játszom
nah ott, ott vannak irdatlan lövések[ Szerkesztve ]
-
L!NK->Q3
senior tag
400dpis egérrel küldöm az asztal sima lapján
rifflével nemtom mennyit, de q3ban railgunnal ha nem rossz szériát futok akkor 40-60% talál
400dpi rulez 5 éves Intellimouse 1.01a
egy a gondom az egérrel: h nincs súlya
ennyi
a skill meg a találékonyságon és felszerelésen kívűl a megfigyelésen és a rutinon( kockuláson) műlik szvsz- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz tenshun #4745 üzenetére
kevésnek kevés, de nekem jó ez is
800 fölé én sem megyek
nekem az a legnagyobb bajom az egérrel h nincs súlyaQ3 rulez-> igazi reflexgame, nokemp
gyere 1x promode clanarenazni dm6ra, nah az az kemény
-
L!NK->Q3
senior tag
OSP Q3 kiirja a statot mindig nem lekérdezem
45%os raillal kaptam ki 0:7re egy gólyos egeret használótól hogy fulladna meg
kellene egy jobb egér de most elöször vga kell mert 22" moncsi felbontásást nem bírja a 6600
főleg nem COD2ben grrrrrrrr
utána lesz egér mx5XX- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Pubszon #4756 üzenetére
ez vmi autoloves ugrással
q3ban csináltam hasonlót rocketjumpbind formájában
bind ALT "vstr rjump"
seta rjump1 " cl_pitchspeed 100000; +moveup; +attack; -attack; wait; wait; centerview; -moveup; -lookdown; cl_pitchspeed 140"
meg kéne nézzem mit csinálna cod2ben
gránáttal lehetne- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
q3mas parancsokat használok nem csak UOnál hanem COD2nél is
com_maxfps
cg_drawXXX
r_picmip
sensitivitya hangerő parancsa kéne meg, nem tudjátok a jatekosokok adatait mivel hozom elő?
gondolok rate, snaps, timenudgera- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
vki segítene konzolparancs ügyben?
a hangerő parancsa kéne meg, nem tudjátok a jatekosokok adatait mivel hozom elő?
gondolok rate, snaps, timenudgera- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
ezmiez?
vki megmondaná miért?
thx- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
magyarázott az egyik kölök egy serveren nekem vmi FPS növelőről.
tudtok róla vmit?
cheat lehet?
mert gyenge a vgam és 1280ban csak 40-80fpst megy, viszont csítelni nem akarok- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz illusiON #5090 üzenetére
butítás nemcsak az FPSben számít, jobban is látod az ellenfelet
q3ról meg azért papolok mert szvsz a legjobb leggyorsabb reflexFPS, kb a q3 parancsai vannak a cod2ben is pedig az már nem q3 motor ha jól tom. de a cod az uo a wolfenftein a moha az q3 motor
2007ben még teszteltek vga-t q3mal - '99ben adták kisajna nekem mindenképp kell vga(30-90fps nem elég) de asszem megvárom a míg most kiadjál az újakat pár napon belül és veszek 9600gt vagy 8800gt-t max 15kért
húúú de várom már h lemenjen az ár[ Szerkesztve ]
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Froclee #5100 üzenetére
jobb lett tényleg, csak az irányítást, senset, meg a felbontást kellett állítsam, de átlag 20fpssel jobban megy
TY
de sajna a stabil 125 még nincs meg- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest