- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Maxxy10 #10698 üzenetére
Meglehetősen sokat, de ez függ attól is, hogy milyen kártyát használsz. RTX sorozatú kártya esetén nyilván az erősebbek jobban bírnak az effekttel. Mindesetre multiplayerhez én inkább a kikapcsolást javasolnám a minél több fps érdekében, de a campaign mód lazán mehet bekapcsolva.
-
stuka20
senior tag
válasz
Maxxy10 #4734 üzenetére
Én realistic módban tervezem ghost + shield kombóval. Azért shield, mert jó párszor védett már meg, amikor épp a hátamon volt.
Amúgy bírom, amikor mindenki a csipásokat camperezi le folyton. Őszintén mit csináljon, fusson neki az enemynek szemből, mint én amikor 4x scope-pal 30 kill missionöztem?
Én nem szidok senkit, úgy fogom fel, hogy biztos küldiznek. Shotival én is campeltem néha, mert még hátba sem tudtam lelőni őket.A fenti dolgot én is támogatom. Bár nem napi szinten vagyok fent, mert sajna közeli haveroknak nincs meg a játék, így mással toljuk. (esténként vagyok én)
-
Corpuscle
őstag
válasz
Maxxy10 #4183 üzenetére
Ravaszok legrövidebb-, analóg karok legpuhább állásban (rövid karokkal, rajta egy keskeny magasító). Alul két kar (futás, melee). Xbox accessories-ban az analóg karok alapállásban. Ha aim assist-ot használsz a játékban, az “elcsalja” (target-nél belassítja a keresztet) a beállítást, úgy vettem észre.
-
Segal
veterán
válasz
Maxxy10 #3783 üzenetére
+1
Én sem rendeltem elő de egyszer csak elérhetővé vált. Ha ez segít akkor a képeket visszanézve a topo skineknél még nem volt meg, a tiger skineknél viszont már igen. Sajna azt már nem tudom visszanézni ezek hol aktiválódnak de ami biztos hogy a tigernél már biztosan nyitva kell lennie a lehetőségnek.
Persze lehet előtte is elérhető volt csak láma módon nem vettem észre -
válasz
Maxxy10 #3603 üzenetére
+1. Én is nagyon ritkán találkozok 725-tel, eddig max tízszer ha leszedtek vele. Néha hallok shotgun lövéseket, de azt sem túl gyakran. Nem is értem ezt a nagy felháborodást?!
Persze ettől függetlenül abszolút egyetértek azzal, h nerfelni kell.
Ja! És nem tudom, h ez számít-e, de csak boxosok ellen játszom. Kizárólag HC TDM és HC KC.
-
-
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Maxxy10 #2809 üzenetére
Elvileg december 31-ig él ez a promóció.
Hát ha holnap nem is, de ha a 25.-ei megjelenését nézzük, akkor 4 nap alatt ideért.Fura egyébként, mert még megjelenés előtt beváltottam 3 Totino's kódot is, ott a 3 ingame tárgy közül csak egyet kaptam meg, illetve a dupla XP-s token-eket sem, ezeket meg rövid idő alatt jóváírta.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Maxxy10 #2607 üzenetére
Fene se tudja. Eddig a 16 MP map volt a gyakorlat, ez tavaly csökkent 12 - re, és hogy az idei ingyenes DLC modellel ez mennyi lesz, azt nem tudni. Eddig "elvárhattad" hogy kapj 12-16 pályát, mert fizettél érte, de mivel most nem fizetsz, ezért azt sem várhatod el, hogy ennyi ingyen pályát kapj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gombász topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Diablo IV
- Formula-1
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest