Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Highground
üzenetére
Hirdetni tilos a fórumon. Aláírásban megteheted.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Highground
üzenetére
Azt én töröltem, de most már szerintem elég lesz a sértődésekből a napra. Mi van veletek srácok? (költői kérdés, ne válaszoljatok csak lapozzunk)
-
Maxxy10
addikt
válasz
Highground
üzenetére
Egy órával előbb kell kelni...

-
boogie84
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Viszont az MW2 igen is baromi jó játék volt!!! Hajnalodott mikor a fénykorban abbahagytuk a darálást. Brutál jó élmény volt!
(#3299) tévelygő
nálam tegnap egy kilépés sem volt.
Sztem változtathatsz jobb ra, v balra a csúszkákon. Nincs köze hozzá. Szakmai:
kezd kicsit felmenni a pumpa, hogy annyira direkt a játék, hogy még reagálni sincs időm az ellenfélre. Valszeg ő előbb lát mint én őt. Kezd idegesíteni. Már kikapcsoltam a cross play-t. Hátha amiatt van. Kipróbálom a csak PC-sek elleni játékot. Hátha...
Nagyon élményromboló ha ez hiba. De lehet h öregszem és Vér Istvánék már gyorsabbak.
-
Kanczy
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Engem abszolút meglepetés ért reggel, amikor bedobott a játék KC módba, és csodálatos volt

-
Bennyboy
őstag
válasz
Highground
üzenetére
Akkor lehet veszek rtx kódot, ismerőssel meg aktiváltatom mert nekem nincs rtx kártyám.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Szintén zenész. Kint a box "open"-t mutat, bent a COD "moderate"-et.
-
lowzor
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Átengedtem a 3074-es portot (ami elvileg a COD MW-é) TCP-n meg UDP-n is, de még mindig moderate...
-
válasz
Highground
üzenetére
Ezt vágom, de a box beállításainál soha nem láttam még strict-et. És szerintem ha az lenne, már feltűnt volna. Szval szerintem a játék jelzi sz*rul.

De köszi a linket, megpróbálom én is fix open-re beállítani.
-
lowzor
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Moderate.
Egyelőre nem tudom még átállítani, mert nem sikerült rájönnöm, hogy hogy kell port forwardingolni a routeremmel. -
válasz
Highground
üzenetére
Na ez egy érdekes kérdés. A játékon belül általában strict vagy moderate (open-t nem láttam még), kint a box beállításainál legtöbbször moderate, ritkán open. Szval sokszor mást látok játékon belül, és mást a rendszer beállításokban.
-
lowzor
veterán
válasz
Highground
üzenetére

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Highground
üzenetére
-
GAbre
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Itt nem csak arról van szó.De ez is benne,amit kolléga mondott,hogy lopott kulcsok.
Hanem,hogy adott régióhoz adott árak vannak.
Nem azért árulják fix árakon,max 5-10% akcióban,hogy máshol 50%ban megvedd.Pl üzleteknek,meg benzinkutaknak se tetszett,hogy a szomszéd országba mentek át magyarok tankolni vagy vásárolni,mert ott olcsóbb volt jóval. Ha más nem üzletromboló,és jelzik ezt az üzletek,akiknek a zsebébe nem megy a pénz.
És ha lebuknak, ellenőrzés lesz ki tudja kiderül-e,hogy a te kulcsod is bannolódik.
Bár talán nem sokkal kisebb a rizikó,ha veszel szürke oldalon bármilyen kulcsot.
Aztán javítsatok ki, ha tévedek,de ha pénzt vissza is kapod,a játék többet nem lesz a fiókodon játszható,kell akkor 1 új profil. -
törölt tag
válasz
Highground
üzenetére
Nem kell ide nagy csoda:
Lopott kártyával vesznek kulcsokat (lemezeket). Eladják olcsón. Eljut az activisonhöz/blizzardhoz, hogy a bankkártya lopott volt (megkapják a boltoktól az eladott lemezek sorozatszámát). Letiltja azokat a kulcsokat, amiket azzal a kártyával vásároltak. (Ez megtörtént eset, de lusta vagyok visszakeresni. G2A-ról vásároltak az emberek és steamen vagy originen voltak kulcs visszavonások.) -
Dave567
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Igen, sajnos nekem is ez az érzésem volt az MW3-ban, hiába lőttem nem halt meg, nekem viszont két lövést mutatott aztán feküdtem, ezért se tetszett annyira az a játék.
Olyan mint régen sose lesz, mert a 2fő alapító lelépett, nagy hátrányba került a COD széria.
Amit EasyAC feltett videót abban szerintem a netcode eléggé rendbe van, vagy csak az MP5 TÁP??

-
redingitell
senior tag
válasz
Highground
üzenetére
Én a te korod fordítottja vagyok
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az fps játékok kezdetén már próbálkoztam ezzel az életérzéssel. Még talán a wolfenstein első verziója volt ami sima labirintus kék falakkal ha jól emlékszem, utána meg jött a quake. Szóval megfordult a képernyőn már 1-2 fajta fps. Én a Black ops I után fordultam el a cod-tól, és a BF3-al kezdtem a BF pályafutásom, ami most a BFV-el megszakadt, mert véleményem szerint gyalázatos amit a DICE művel. És bizony most egy pár óra játék után is azt kell mondjam, hogy az egyik legjobban sikerül cod került most a kezembe a COD2 óta. Az 1v1 esetén pedig nagyjából 50%-os arányban én jövök ki jobban, pedig aztán nem erőmű van a gépházamban, és a net is rézdrótos.... -
Xaels
félisten
válasz
Highground
üzenetére
Nekem meg vagy 3000 órám van COD4-ben PC-n és másik annyi COD2-ben. Igaz a nagy része SD ami soha nem volt run n gun. A TDM meg a DOM és a régi HQ is az lehet, TDM-ben 6-7-es KD-kat lőttem... de az akkor volt. Most már konzolon játszom és elengedtem a teljesítményt. 1-ik körben top, másikban esek-kelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sztem változtathatsz jobb ra, v balra a csúszkákon. Nincs köze hozzá.