Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
KaitouP #3366 üzenetére
Lenne min faragjanak. Felmentem délután megcsinálni a napi kihívást, de komolyan agybaj amikor elindítja a HQ-t 2v5-ben és a meccs 2/3-ig fel sem tölti a csapatot. Vagy KC-ben tegnap folyamatosan egy helyre spawnolt az egész csapat, be is szorítottak mire nagy kegyesen ledobott máshova. A rohadt shotisok meg teljesen kicsinálják a gunplayt, HQ-n meghaltam és követtem a csapattársat amíg élt a HQ, neki olyanokat adott be 725-el, hogy csak néztem. A csövet nézve el sem találta volna vagy max a sörétek kis %-ával... Szerintem most pár napig hanyagolom, mert oké hogy nem tudom felvenni már sokakkal a ritmust, de olyan szinten esek-kelek néha ami már-már irreális. 1.1-es KD-m van, bár a mai nap ennek nyoma sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest