Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz gjung44 #26659 üzenetére

Ti legalább nagyjából egymás felé fordítottátok a fegyvercsövet - ez esetben én is inkább a játékra gyanakodnék. Nálam 180 fokkal az ellenkező irányba mutatott az ellenfél fegyvercsöve - nem sok logikus magyarázat van rá, hogy jött ki ebből az, hogy én húztam a rövidebbet. De nem is érdekes, ha ilyesmit tapasztalok, lépek a következő játékra, nem izgatom magam túl rajta, még videón sem nézem vissza (talán egyszer megteszem, ha eszembe jut) Ezt is csak azért jegyeztem meg, mert extrém feltűnő volt az irány miatt.
    #26663Chumlee: Ebben nem tudok nyilatkozni, nem WZ -ozom, CW multival is csak pár játékot toltam még a megjelenéskor, inkább maradtam a MW -nél. Ilyen formán nincs érdemi tapasztalatom a CW fegyverekkel.
    #26672Dave567: Kiugró esetek mindig vannak, lehet mák vagy akár SBMM. Ettől még nagy általánosságban igazak a leírtak a fegyók használhatóságára.
    #26673gordonfreemN: Még nem hallottam, hogy bárki hiányolta volna ezt a "fícsört" :D Próbálj meggyőződni róla, hogy biztosan átváltott -e HC -ra. A HC minden módjában van TK - bárkire lősz, legyen barát vagy ellenség, sebződnie kell.
    (De ha nálad mégsem működne, örülj neki, sok bosszúságtól kímélne meg ;] )

Ha már HC - sok hónap HC után most egybefüggően is játszottam pár hetet a Core módon, és nagyon érzem, hogy a HC nem véletlenül HC. Core módban ritka a K/D -ben mínuszos nap (OK, kell hozzá jó fegyverválasztás) míg HC -n azért nem nehéz összehozni egy- egy negatív napot. Az SBMM hatását is jóval enyhébbnek érzem, bár itt is egyértelműen jelen van. (De itt pl ha ép a tűzvonalba is rak le, kis szerencsével meg lehet úszni 2 - 3 találattal - ez HC -n biztos halál.)

• danilla

őstag

válasz gjung44 #26659 üzenetére

Az is lehet, hogy más is lőtt rád, hisz rajtatok kívül még voltak négyen :U

Új hozzászólás Aktív témák