Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
CptAdamica #25587 üzenetére
Én m16 és aug fan vagyok, ezt veszem ki elsőnek lodautból. Ha ügyes vagy, akkor 2 kattintás egy ellenfél.
-
Szelep
senior tag
válasz
Az AUG jelenleg ennyire op. 2 burst és fekszel. A 2 burstből (6 golyó) elég, ha egy fejre megy és a recoil miatt ha testre lő, elég valószínű, hogy az egyik fejre megy. Mire észreveszed, hogy bekaptad az első burstöt és reagálnál, már talált is a második burst és fekszel. Szóval, ha éppen campelsz és minimálisan tud lőni az illető, szinte biztos, hogy halsz is.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
...hogy jót is mondjak. Egy hete sunyiba csatlakoztam egy kezdő pároshoz, aki kicsit idősebbecske is. De még az nem is számítana, de borzasztó lassú is. Én sem vagyok fiatal, de 6-7 hónapja játszom. Érezhetően könyebb dolgom van. Van lehetőségem megfordulni és befejezni az illetőt ha el kezd lőni. King slayer trió-ba egyedül hoztam a pontok felét, meg ilyen apróságok. Attól függetlenül nincs win-streakünk.
-
Boti80
lelkes újonc
válasz
Igazából annyira nem felfutott a játék hogy sok csaló legyen, Más gondok lesznek itt,vagy egyszerűen csak jók
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest