Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz gjung44 #23644 üzenetére

Félreértesz én azt nem értem továbbra sem miért a jugger a mumus. :D Ennyi erővel a lángoló shoti is lehetne a mumus mert ha épületre szűkül az utolsó (még nem mozgó) kör akkor az is közel garantált win ha jókor rohanod le a másikat, nagyobb szívás mint egy nyomoronc jugger.

És tényleg nem értem mert kimondottan trágya player vagyok wz-ben de még nekem sem szokott komolyabb gondom lenni a juggerekkel kezdve onnan, hogy ha tereptárgyra letámasztasz szinte nyugodtan darálhatod a fejét ha 10-15 méternél messzebb vagy mert nem fog időben leszedni. Hamarabb lövöd el mintsem leolvadna a páncélod, csipával megint nem egy mutatvány végig szedegetni a fejét. :F
    Konkrétan még heli rotorral is sikerült ledarálni juggert.(szerintem jobban meglepődtem mint ő)

Mióta átszoktam bill+egérre még azon is meglepődtem, hogy mennyire lassan fordul. Kontival nem volt esélyem körbe futni házban és shotival lecsipegetni egérrel meglehet csinálni.
    Btw kezdjük feleslegesen túltárgyalni főleg mivel ez már a 2. nekifutásunk. Én elengedem a témát.. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés