Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20
üzenetére
Azt a bugot én úgy olvastam,már tavaly javították,viszont egy dolog megmaradt,ha életben maradsz,jöhet vezérelt killstreakból is a maradék kill,legalábbis a 4. 10est én wheelsonnal pótoltam ki,vagyis 7 valós kill mellé 3 kellett,és beadta!
Viszont nem jár a Merciless kiírás és pont,van olyan szintes feladat,azt nem csináltam meg vele,oda tényleges valós 10 kill kellett.
Egyébként nem baj,ha kihívósabb,úgy is jó dolog,hisz végülis saját kézzel ölés számít,auto killstreakkal is megy,HA kill chain perk van bent!De irtó feszültség,meg sok halál pl.shipmenten csinálni,tuti valaki megtalál,egy random gránáttal akár.Rust jobb,ott ha jobb a csapat,DOM-ban stabilan lehet az ellen pontjánál szerezni 7 killt.
Mostanában amúgyis jobban megy a játék,megszerettem a normalt.Mega ez meglesz,már úgyis lazulás lesz,jó lenne PH-sokkal többet játszani,szintre is meglett a 130,ma már meglesz a feladatokra is az 50-es csillag,halad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Viszont nem jár a Merciless kiírás és pont,van olyan szintes feladat,azt nem csináltam meg vele,oda tényleges valós 10 kill kellett.