Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Háhá, a repülőgépes misszió, meg a videó ending.

+ részletek: [link]
+ a PS4 exkluzív Survival Mode 3 MP pályával rendelkezik a játék indulásakor: [link]
Fordítás:
A Spec Ops mód háttere:
Gonosz erők foglalták el a keleti féltekét. A globális szövetség, név szerint Armistice feladata az, hogy megállítsa és szétválassza a globális terrorszervezetek hozzáférését fegyverekhez, pénzhez, információhoz és hardverhez. Az egyesült erők (Armistice) két vezetője Kate Laswell (CIA) és Sergeant Kamarov (FSB).Részletek a játékmódról:
--> A Spec Ops mód a campaign kiegészítő módja
--> A játékosok 4 fős csapatokban harcolnak majd az ellenséges fenyegetés ellen objective alapú küldetésekben
--> Az ellenség reagál a játékosok döntésére, ami azt jelenti hogy a csaták kimenetele különböző lehet attól függően, hogyan játszanak a játékosok
--> 4 "multi-stage" Operation lesz elérhető kezdéskor
--> A játék mód két al-módot tartalmaz, ezek Operations és Missions néven lesznek elérhetőek -
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
nagyúr
Az Infinity Ward egy másfajta mikrotranzakciós rendszer kidolgozására fókuszál: [link]
Röviden:
A rajongók többsége elégedetlen a Black Ops 4 mikrotranzakciós rendszerével, Redditen egy rajongói kérdésre az Infinity Ward egyik fejlesztője úgy reagált: "Azon dolgoznak, hogy egy másfajta mikrotranzakciós rendszert dolgozzanak ki a Modern Warfare-ben, egy olyanon, ami közvetlen úton vezeti a játékosokat a tartalmakhoz."
Megj.: Véleményem szerint ez egy olyan rendszer lehet, amiben mi játékosok látni fogjuk, hogy mire is költjük el a pénzünket, ergo vége a zsákbamacskának.
Fél-OFF: több mint 100 millióan töltötték le a CoD: Mobile -t eddig: [link]
-
boogie84
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Itt azt írja h bármelyiket veszed kapod az XRK csomagot.
Öszehasonlítva a csomagok tartalmai:
Digital Standard:
Call of Duty: Modern Warfare game
Custom In-Game Tactical Knife
Prestige Token in Black Ops 4***
Playable Capt. Price Blackout Character in Black Ops 4***
XRK Weapon Pack (Digital Item)Operator Edition:
"All Ghillied Up” Operator Pack**
“Crew Expendable” Operator Pack**
“War Pig” Operator Pack**
XRK Weapon Pack (Digital Item)Operator Enhanced:
3,000 Call of Duty Points*
“All Ghillied Up” Operator Pack**
“Crew Expendable” Operator Pack**
“War Pig” Operator Pack**
XRK Weapon Pack (Digital Item) -
Csokishurka
őstag
Nah én is megvettem a gémet
. De ismerős küldte gift-ként.
Ez az XRK csomag akkor is jár? -
Laby
őstag
Az előrendelésért cserébe pontosan mi jár most?
Az M4 és valamelyik pisztolynak egy külön varriánsa aminek van 1-2 extra tulajdonsága. Ezen kívül valami?
Hamarabb indul a start, vagy mindenkinek egyszerre? -
McW1
tag
Van már végleges officiell gépigény?
-
KaitouP
nagyúr
Szivárgásnak köszönhetően kiderült hogy pár klasszikus pálya is visszatér a játékba: [link]
(Shipment, Rust, Terminal, Wetwork) -
boogie84
veterán
Vettem kupon kulcsot a játékhoz. Azt irja a Battle.net h nincs telepítve. telepíteni melyik naptól lehet?
-
Con Troll
senior tag
Itthoni dupla xp promócióról nincs valakinek tudomása? Amik külföldön vannak (mountain dew, game fuel, doritos, totinos) azok közül talán a mountain dew az esélyes, bár abból itthon csak a 0.33-as kapható, az is lengyel import. Szóval az sem valószínű.
-
venom8888
őstag
Neztem hogy most 10 euro a WW2 , mondom meg veszem addig ,de neztem gameplayt,jaj de lassu a jatek, futas
Inkabb kihagyom -
Csokishurka
őstag
-
KaitouP
nagyúr
Spec Ops mód reveal: október 8., kedd: [link]
-
KaitouP
nagyúr
PLETYKA: az induláskor elérhető multiplayer térképek listája: [link]
-
bul07
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Én játszottam pár kört és hogy régi pályák vannak mindig az első két helyen végeztem
Régi jó pályákEngem nem is a futás fordulás zavart , hanem a lövés-zoom-töltés, állandóan a töltésre nyomtam
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Azóta már 35 milliónál jár.
-
KaitouP
nagyúr
Elemzői vélekedés: a Call of Duty: Mobile körüli érdeklődés magasabb eladásokat produkálhat a Modern Warfare számára: [link]
A cikkben a következőről van szó, röviden:
A Call of Duty: Mobile elképesztő startot tudhat magáénak, amivel együtt az Activision szélesebb körben ismertetheti meg játékát, például Ázsiában és egyéb régiókban. Az első igazi Call of Duty mobiljátékot körülvevő hype és érdeklődés miatt nagy eséllyel előfordulhat az, hogy a hamarosan megjelenő AAA CoD játék, a Modern Warfare magasabb eladásokat produkálhat - írja tweetjében Mat Piscatella, NPD elemző.Korábban azt is jósolta Mat Piscatella, hogy 2019-ben a legtöbb számban eladott játék címét is birtokolhatja a Modern Warfare.
A Call of Duty: Mobile pedig bőven túl van a 20 millió letöltésen világszerte, illetve 48 óra alatt 2 millió dolláros bevételt produkált.
-
Pahli
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Az egyik cikk, hogy a játékosok infókat akarnak a fos netkódról, tick ratéről, általánosságban a szerverről. Octóber 1én a Infinity Ward kommunikációs menedzsere redditen írta ’’az átláthatóság kedvéért, dolgozunk valamin amit még megjelenés előtt megosztunk veletek, ami részletesebben foglalkozik a témával’’ gondolom leírják nekünk, amit a battlenonsenszes csávó már letesztelt.
A másik meg, sokaknak nem tetszik a fekete-fehér képernyő sérüléskor, mert
nem látnak semmit.a beleélés varázsát veszi el a játékból. Játékosok: fölösleges és zavaró, kommentekben írták, hogy erre való a vörös képernyő, informál az életerőd állapotáról. A fejlesztő azt írta, nagyon fontos játék mechanika, azt a célt szolgálja, hogy lást mikor vagy low hp-n meg mikor tér vissza az életerőd és ha van stim-ed akkor láthatod annak hatását. -
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nekem erre már nem igazán van időm, a többség meg alap angol nyeltudással azért rendelkezik annyira, hogy egy-egy ilyen cikket esetleg szótár vagy fordító segítségével.
Persze a problémádat értem és megértem, ha időm futja, igyekszek röviden összefoglalni egy-egy ilyen írást.
-
KaitouP
nagyúr
A hivatalos leírása a PS4 exkluzív Spec Ops - Survival mode - nak: [link]
-
scabi78
senior tag
-
scabi78
senior tag
Lesz Battle Royal mód?
-
dombi81
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Munka mellett én észre sem veszem, hogy múlik az idő.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Május vége óta tudni a megjelenési dátumot, attól hogy minden héten beírod ide még nem fog előbb megjelenni...
-
sokat kell még várni a játékig

-
Most is 139 euro a Ps4 infinity pro kontroller, akcióban 89-99 Euro szokott lenni,( BlackFriday itt is lesz szerintem) hírlevélen pedig szoktak küldeni kupont, ingyenes szállításról vagy további kedvezményről.
Nem emlékszem pontosan,de ha jól emlékszem nekem 33 K ba került az boxhoz az Elite anno ,de az igaz, hogy akkor nem 330 Ft volt az Euro, mint ma szóval jah lehet hogy nem lesz annyiért. 45k-t én meg már nem adnék érte. -
KaitouP
nagyúr
Vegyetek drága kontrollert, avagy Modern Warfare mintájú SCUF kontroller érkezett: [link]
-
törölt tag
Sziasztok !
Ps-en tolnánk haverommal keresnénk playereket egy csapat kialakításához. Elsősorban olyanokat akik nem csak egy héten egyszer ülnének le majd elé
. Ha érdekel valakit jelöljetek meg Silex X néven vagyok fent.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csokishurka
üzenetére
Szerver gondok vannak. A játéknak csináltak amúgy topikot, várunk ott mindenkit szívesen.
[link] -
Csokishurka
őstag
Nektek megy a mobile verzio? Nekem töltő képernyőnél megáll és cső
-
venom8888
őstag
Ha marad ilyen deaga a jatek,az elég nagy baj lenne. CD kulcsos oldalakon nem ertem miert nem adják.
-
KaitouP
nagyúr
Azért szeretném megtisztelni az oldalt és a munkádat annyival, hogy ha "hazai terepről" van infó, akkor onnan dolgozok.
Nem mániám a charlieINTEL, csak mivel az főleg CoD -al foglalkozik only, így általában onnan tájékozódok.Na, örülök hogy régebbi mobilokon is jól működik!
Sejtettem hogy képernyő tapizással elég esetlen lesz a gameplay, valóban jobb ha kontrollerrel nyomja az ember, vagy az emus PC verzióval. -
KaitouP
nagyúr
Fél OFF, de szeretnék pár szót ejteni róla.
Elérhető a Call of Duty: Mobile Android és iOS platformokon!
Gamepod cikk: [link]Cinematic trailer: [link]
A játék támogatja a PS4/Xbox kontrollereket is: [link]Direct linkek:
iOS App Store: [link]
Google Play Store: [link]Valamint, ha valaki PC-én (!) szeretné játszani a játékot, arra is van lehetőség, emulációval. Íme: [link]
-
mettek
addikt
válasz
Dave567
üzenetére
A konzolok húzták fel a pc-s árakat is. Emlékszem hogy a ps3 xbox 360 idején 10-12 ezer ft volt egy új cím, konzolokra 14-15ezer. Aztán megjöttek az új konzolok és a játékok ára felment 20-22ezerre az első félévben aztán mérséklődött 18ezerre (60 euro) és vitte megával a pc játékok árait.
Persze ehhez az is hozzá tartozik hogy eltűnt a pc-s lemezes értékesítés. -
Pahli
tag
válasz
dombi81
üzenetére
’’ Nem az a bolond aki árul valamit, hanem az aki megveszi.’’
Itt nem csak az történik, hogy Activision:’’mi nem tehetünk arról, hogy a játékosoknak ez kell, azt hülye aki megveszi’’ Azért itt elég szépen meg lett képezve az igényt arra, hogy skill nélkül is tudjál érvényesülni, szép lassan elidegenítve a core játékosbázist. -
-
Dave567
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Én is sokallom kicsit NA!!

-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Azért ezeket egyelőre tessék úgy kezelni, hogy lesznek ún. állandó "core" módok, és lesznek olyanok, amik alkalmakként, limitált ideig lesznek majd playlist-en. Legalábbis Black Ops 4 - ben ez így működött, célszerű egyelőre ebből kiindulni.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BerserkGuts
üzenetére
3 platform játékosaiből lesz azért pár millió.
-
válasz
KaitouP
üzenetére
ez most komoly

azért a jóból is megárt a sokk
Csak legyen játékos bázis is hozzá
Team Deathmatch (w/ Hardcore)
Survival
Showdown (w/ Hardcore)
Search and Destroy (w/ Hardcore)
Search and Rescue
Rupture
Onslaught
One in the Chamber
Kill Confirmed (w/ Hardcore)
Incursion
Hardpoint
Ground War
Fireteam (w/ Hardcore)
Free-For-All (w/ Hardcore)
Drop ZoneDefender
Demolition
All or Nothing
Breach
Invasion (w/ Hardcore)
Fire Mission (w/ Hardcore)
Assault
Arms Race (w/ Hardcore)
Capture the Flag
Cyber Attack (w/ Hardcore)
Domination (w/ Hardcore)
Grind
Gun Game
Headquarters (w/ Hardcore)
High Value Target
Infected
Reinforce
Team Juggernaut
Gunfight (w/ Hardcore)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. De ismerős küldte gift-ként.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
elvileg , de lehet már 24 le lehet tölteni
Inkabb kihagyom
Remélem lesz benne később BR mód.

)