Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nem csűrni-csavarni akartam, pusztán rávilágítottam, hogy nem maga a doboz, ami sokba kerül, pusztán a nagyobb méret miatt sokkal több lesz a postaköltség. De amúgy igazad van, ha megveszed, úgyis ki kell fizetned a felárat, mindegy, mi miatt...

#1205 Neurotoxin: Nézegetem én is bőszen, direkt figyelem az olyan oldalakat, ahol ezeknek az alternatív készleteknek a beszerzését taglalják. Jelenleg a CaDA Mercedes-AMG GT3 nálunk legolcsóbban 95.000 forint környékén szerezhető be, de ehhez szerencsésnek kell lenni. Nagy valószínűséggel Karácsony előtt már csak a jóval drágább légi szállítással lehetne rendelni, ami nagyon megdobná az árát...
Szerintem idénre engedjük el ezt a GT3-as Mercit, jobban járunk, ha várunk kicsit.
Más téma: Egyik hazai bemutató csatornának sikerült hozzájutnia a CaDA 2026-os katalógusához. Laponként pakolja fel a képeket róla, én most beteszek ide párat, ami szerintem megmozgatja majd a fantáziátokat:

Kezdjük a legérdekesebbel. Ugyebár, a CaDA Mercedes AMG ONE kapcsán nagyon sokan csalódottak voltak, hogy kizárólag motorizált változatban éthető el. Nos, jövőre a CaDA ki fogja adni a Mercedes AMG ONE statikus változatát is!!!
Ezúttal egy érdekes, vörös-fekete színű megjelenést kapott, és egy másik tervező is részt vett ennek a megalkotásában. Egyelőre a készlet még "Pending Approval", szóval jóváhagyásra vár, de több, mint valószínű, hogy ezzel sok Technic-rajongó kívánságát váltják valóra, ha kiadják. Már csak az a kérdés, mennyivel lesz olcsóbb motor nélkül az eredetinél. 

A másik újdonság a Forma-1 autók szerelmeseinek kedvez, ugyanis a Kick Sauber után érkezik a BWT Alpine versenyautója, szintén 1:8 arányban. Ez a készlet is jóváhagyásra vár, de valószínűleg hasonló felépítéssel fog érkezni, mint a Sauber. Nyilván más lesz a kialakítása, de az építési élmény hasonló lesz ahhoz. És nem is lesz olyan drága, mint az AMG ONE. Mondjuk, részemről a Forma-1 kapcsán jövőre a LEGO Icons sorozat új tagját várom, ami állítólag Michael Schumacher és a Ferrari lesz.

Az 1:8-as méretarányú Technic készleteknél a fentebb említett kettőn kívül más újdonság nincs, a régebbi szettjeik ugyanúgy gyártásban maradnak 2026. folyamán is. Részemről ezek közül kettő, ami érdekel. Ugyebár, legjobban a Mercedes-AMG GT3-ra fáj a fogam, viszont mellette gondolkodom még a Lotus Exige Cup 430 készlet beszerzésén is, amennyiben olcsón hozzá tudok jutni.

Jelenleg 50K körül tudnám elhozni, ami még elfogadható lenne, de idén már nem akarok új készletet rendelni. Megígértem asszonynak, hogy kirándulni megyünk Karácsonykor, és szeretném betartani ezt az ígéretemet.
Jövőre majd ezt is behúzzuk a Mercivel együtt, kell akkorra is hagyni valami építeni valót. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezúttal egy érdekes, vörös-fekete színű megjelenést kapott, és egy másik tervező is részt vett ennek a megalkotásában. Egyelőre a készlet még "Pending Approval", szóval jóváhagyásra vár, de több, mint valószínű, hogy ezzel sok Technic-rajongó kívánságát váltják valóra, ha kiadják. Már csak az a kérdés, mennyivel lesz olcsóbb motor nélkül az eredetinél.