Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Mivel idén nincs új LEGO 1:8 arányú szuperautó, és már nagyon építhetnékem van, ezért elhatároztam, hogy megpróbálok összerakni egy CaDA szettet. Legjobban természetesen a C61503 számú Mercedes AMG ONE készletet dícsérik, láttam LEGO Zoli bemutatóját róla, megnéztem pár angol nyelvű ismertetőt is, és nagyon megtetszett.
Szerencsére a Barweer oldaláról most 25% kedvezménnyel be lehet szerezni, ráadásul aki most regisztrál oda, az kap egy 15%-os kupont, így 190 USD összegért hozzá lehet jutni (68K-t von le a PayPal a váltással együtt). Meg is rendeltem, elméletileg 3-7 nap a szállítási idő, a csomagkövetés szerint már fel is adták, így remélhetőleg jövő héten megjön.
Na most, egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. A LEGO csoportban is volt már többször szó róla, hogy néhol hibásak az összeépítési útmutatók, gondolok itt főleg a Ferrari Daytona SP3 készletre, ahol több lépést is korrigálni kellett. Szerencsére RacingBrick Balázs videójából ezeket meg lehet tudni, így oda lehet figyelni rájuk építés előtt.
Azt LEGO Zoli is észrevette, hogy pár funkció nem úgy működött a kész autón, mint kellett volna, és mondta is, hogy talán ő hibázott. Pedig nem, az angol bemutatók szerint tényleg pár helyen hibás az összeépítési útmutató, többek között a hátsó spoilernél, ahol ha az útmutató szerint építed, nagyon feszülni fognak a gumik, és a feszültség elrepesztheti az elemet. Vagy az első keréknél a felfüggesztés nem áll vissza a helyére, csak ha az egyik lépésnél kihagyunk pár elemet, kanyarodásnál a kerekek nem fordulnak el eléggé, csak ha a rugóknál pár pint kicserélünk. És még talán az ajtóknál is mondták, hogy nem záródnak megfelelően, de ott csak a biztonsági övet kell beljebb tenni, és ezt állítólag már korrigálták az újabb készleteknél.
Elnézést a sok szöveg miatt, de nekem ez lesz az első "nem LEGO" készletem, így picit izgulok, hogy jól sikerüljön.
Nem igazán fogok játszani vele, részemről sajnálom, hogy nincs belőle távirányítás nélküli verzió. Csak világító lámpákkal lenne szerintem tökéletes, de hát ez van, viszont ki akartam már próbálni egy távirányítású szettet, szóval így most legalább azt is kipipálhatom.Aki már összeépített egy ilyen Mercit, mit tapasztalt, milyen volt az építési élmény? A LEGO-hoz képest tényleg annyival "rosszabb" (idézőjelben, ezt mások mondták), vagy pusztán csak jobban kell figyelni, ennyi az egész...
Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem igazán fogok játszani vele, részemről sajnálom, hogy nincs belőle távirányítás nélküli verzió. Csak világító lámpákkal lenne szerintem tökéletes, de hát ez van, viszont ki akartam már próbálni egy távirányítású szettet, szóval így most legalább azt is kipipálhatom.