- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A Lego dobozok is csak most 80%-osak. Össze is mentek a látványra a boltokban ami nekem bejön (hiába fura, hogy 150-200k-s dobozt nézeget az ember és tök kicsinek tűnik
), sokszor kiemeltem. Pár éve még nagyobbak voltak, a felében jó ha kocka volt. Van modularom bontatlanul ami dobozban 2x akkora helyet foglal mint ha meg lenne építve. Pedig nem tömör felépítve sem. 
Nem a dobozban tartás miatt mondom, mert azt tudom, hogy egyéni szoc problem, de elvi szinten is idegesít mikor dupla méretű valaminek a csomagolása. Nem csak Legonál.
Az én két másolatom anno mikor rendeltem akkor nem is volt dobozos opcióval, zacsiban, elég kompakt módon jöttek. Paprí manual is volt benne, az sem opcionális akkor. Nem lett bajuk pedig az még gázos lehetne zacsiban. Sokszor a Lego dobozból is rosszabb állapotban jönnek elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), sokszor kiemeltem. Pár éve még nagyobbak voltak, a felében jó ha kocka volt. Van modularom bontatlanul ami dobozban 2x akkora helyet foglal mint ha meg lenne építve. Pedig nem tömör felépítve sem.