- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
RapaNui1
üzenetére
Azon akadt meg a szemem nekem is. Kicsit tényleg bizarr, de sztem is hasznos lehet és nem zavaró.
Fura amúgy, hogy minden nem teljesen Lego stílusú figura furcsának és bénának hat nekem. Az én modularomban 1:1-es másolatok vannak, de más készleteknél mikor tök más a forma az is zavaró, vagy ha ugyanaz a forma 100%-ban, fej, kéz, láb... de már a printelésen, pl. a száján is látszik, hogy nem "Lego-konform". De ez csak beidegződés, lásd ezeket a figeket is. Semmi baj velük, sőt még extra is van.
@Throme
Rohadt drágák a Lego figek fajlagosan. Hozzá vagyunk szokva így ha mondjuk 1200-ért látok vmi tök jó figet olcsónak gondolom a szokásos 1500-2000, vagy extrább figuráknál a 2-3-4k-s árhoz képest. Utóbbiból nem is vettem még sokat.
De ha játékra kell vagy egyedi, számunkra (ill. gyerekek) kedves figurák akkor nagyon el tud szaladni a költségvetés.
Várhoz kezdődött nálam, 4 katona semmi, 8 is, legyen 12db. 24-25k. Pár nyilas. Aztán minden minifig sorból csak a számunkra érdekesek... nem a 12-es sor, 3-4 fig max. De egy évben 3-4 ilyen sor jön ki? Mellé pár extra, kéne Sonic, pár mesefigura, manók, ez-az... most egy komplet DnD sor is kell majd. Looney Tunest bánom, hogy nem vettem meg. Nem számoltam össze de ha van már 50-60db figura alsó hangon akkor hol tartunk... ne szorozzuk fel.
És ami kimaradt még...
(A lovak nálam már Kínából jöttek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ami kimaradt még...