- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooly
aktív tag
válasz
Alogonomus #1 üzenetére
Az adamantine elvileg a meteor lakebe kerult volna egy plusz l4 cache tile formajaban, ami sajnos nelkule is dragan volt gyarthato, valoszinu a plusz ar miatt maradt ki. Nem gondolom, hogy barmi technologiai akadalya lenne, igy hatha lesz belole valamikor valami konzumer piacra is.
-
NvidiaRTX
őstag
Asse tudom mi az a Kestile.
De nem is kell tudnom nekem meg van a 120FPS-em szinte mindenhol szal a 9800X3D sem kö. -
tibaimp
nagyúr
Remélem asztali piacra is jön majd ilyen megoldás!
-
Ribi
nagyúr
válasz
Alogonomus #1 üzenetére
Én meg azt hittem AMDnél mekkora ölet, hogy a 3D cache alulra kerül erre kdierül, hogy Intel már előzőleg is így tervezte ezt bevezetni alapból.
-
Alogonomus
őstag
Eredetileg is súlyos hibának véltem, hogy az X3D eredményeit is már látva mégis egy fiók mélyére száműzte az Intel az Adamantine technológiáját. Az a döntés is egy volt az Intel hibás döntéseinek a sorában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Formula-1 humoros
- Vallás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest