Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz
alapz@j
üzenetére
Köszönöm! Nem is azzal van a probléma, mint kezdő, de nem a nulláról kezdő (nem írom le, hogy mi a munkám, de ilyen jellegű programozással először találkozom), hogy hová írjam, azt sok helyen leírják pl. könyvben ,és nem is a tutorial-lal van a gond, hanem mivel írjam oda, ahová kell! Ez volt az első kérdésem. Sajnos, akik válaszoltak itt éppen efölött siklottak el, persze később ez javításra került. Amint sikerül feltelepítenem és normálisan használatba vennem az adott programot, jöhet a link és a tutorial.
-
DasBoot
aktív tag
Code Blocks-ra esett a választásom. Bele is kerültem az első akadályba, program begépelése után nem írja ki a megfelelő sort, szerintem el sem indul , mert a "Build log"-ban ezt írja:
""Rookie3 - Debug": The compiler's setup (GNU GCC Compiler) is invalid, so Code:
locks cannot find/run the compiler.
Probably the toolchain path within the compiler options is not setup correctly?! (Do you have a compiler installed?)
Goto "Settings->Compiler...->Global compiler settings->GNU GCC Compiler->Toolchain executables" and fix the compiler's setup.
Skipping...
Nothing to be done (all items are up-to-date).
"Kérdésem az lenne, hogy mi kell még ahhoz, hogy elinduljon? Köszönöm a választ.
-
DasBoot
aktív tag
Szép napot, Mindenkinek! Tudom, sok a kezdő kérdés, Én is ide tartozom, és leegyszerűsítve: mi kell ahhoz, hogy kiírjam az adott szöveget a képernyőre? Konkrét válaszokat szeretnék, részletesen. Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum TW 4 Garanciális
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
locks cannot find/run the compiler.