- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk azt megértem, hogy meló mellett már rohadtul nincs kedved még este leülni tanulni, amikor nap végére úgy érzed magad, mint akinek kiszívták az agyát...
(Legalábbis amikor én sokat melóztam egymás után (mondjuk igaz, a melónak köze nem volt az informatikához), akkor kábé ilyen voltam nap végére...
)
Egyelőre úgy vagyok vele, hogy elvégzem a BSc-t, és mindenképp kipróbálom magam a munkaerőpiacon, aztán majd meglátom, kell-e az MSc, vagy sem. Vagy a legjobb lenne, ha munkáltató támogatná majd egy kis ott töltött idő után a továbbtanulásomatAmúgy visszatérve C-re, nekem az a bajom a "dolgok mögé nézéssel", hogy egyszerűen nincs rá időm a rengeteg tantárgy mellett. Tök szívesen gyakorolnék is rengeteget programozásból, meg foglalkoznék még sok egyébbel, de valahogy képtelen vagyok BME mellett beosztani az időmet úgy, hogy ALAPOSAN, és ne csak gyorsan, felületesen tanuljak meg mindent...
Ilyen szempontból igencsak hátrányos szerintem ez a tempó, amit itt diktálnak. Persze a májereknek, akiknek a tudást már középsuliban a fejükbe verték, jóval könnyebb dolga van.
Nekem a középsuli konkrétan a szak szempontjából szart se ért (humán tagozat
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest