- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk azt megértem, hogy meló mellett már rohadtul nincs kedved még este leülni tanulni, amikor nap végére úgy érzed magad, mint akinek kiszívták az agyát...
(Legalábbis amikor én sokat melóztam egymás után (mondjuk igaz, a melónak köze nem volt az informatikához), akkor kábé ilyen voltam nap végére...
)
Egyelőre úgy vagyok vele, hogy elvégzem a BSc-t, és mindenképp kipróbálom magam a munkaerőpiacon, aztán majd meglátom, kell-e az MSc, vagy sem. Vagy a legjobb lenne, ha munkáltató támogatná majd egy kis ott töltött idő után a továbbtanulásomatAmúgy visszatérve C-re, nekem az a bajom a "dolgok mögé nézéssel", hogy egyszerűen nincs rá időm a rengeteg tantárgy mellett. Tök szívesen gyakorolnék is rengeteget programozásból, meg foglalkoznék még sok egyébbel, de valahogy képtelen vagyok BME mellett beosztani az időmet úgy, hogy ALAPOSAN, és ne csak gyorsan, felületesen tanuljak meg mindent...
Ilyen szempontból igencsak hátrányos szerintem ez a tempó, amit itt diktálnak. Persze a májereknek, akiknek a tudást már középsuliban a fejükbe verték, jóval könnyebb dolga van.
Nekem a középsuli konkrétan a szak szempontjából szart se ért (humán tagozat
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest