Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Gyakoroltam, meg a dolgok mögé próbálok nézni sűrűn

Mondjuk nem mondanám, hogy mestere vagyok a dolgoknak, a szabványos C++-t például igencsak kimosta a Symbian belőlem
Ami egyébként mindig friss élmény, ugyanis szinte mindennap használom - egyetem mellett/egyetemen keresztül dolgozom elsősorban Symbian programozással.Egyébként MSc elsőéves vagyok, és csak azért félig, mert egyrészt sikerült ezt a félévet félvállról vennem (
), másrészt nem igazán van hangulatom az egészhez már.Apropó Symbian, célszerű elkerülni, ha az ember nem szereti a fájdalmat. Én nem voltam rá felkészülve, de hamar hozzászoktam azóta
. Az mondjuk biztos, hogy egy ilyen korlátolt és korlátozott környezetben dolgozás kialakítja az ösztönöket a korrekt memóriahasználatra például.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hyundai, Kia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Mobilinternet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ami egyébként mindig friss élmény, ugyanis szinte mindennap használom - egyetem mellett/egyetemen keresztül dolgozom elsősorban Symbian programozással.
), másrészt nem igazán van hangulatom az egészhez már.
. Az mondjuk biztos, hogy egy ilyen korlátolt és korlátozott környezetben dolgozás kialakítja az ösztönöket a korrekt memóriahasználatra például.