- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Kedves fórumtársak!
Írtam egy kis programot mellyel egy általam épített hardverből tölti le a teljes NorFlash (8MB) tartamát.
Mind ezt bináris állományba.
Sajnos minden letöltés után törölnöm kell az előzőleg letöltött állományt, továbbá szeretném valahogy a fájlnevében jelölni az időt, hogy mikor lett letöltve.A kérdésem az, hogy ezt hogy tudnám megtenni.?
A kód rész amellyel az állomány nevét létrehozom:
const string fileName = "dptpsmfdcartridge.bin";
Próbáltam már pár módon módosítottam, de nem sikerült.
A fáj nevébe a dátumot is szeretném eltárolni pl így:const string fileName = "dptpsmfdcartridge_20161118.bin";
Ezzel próbálkoztam, csak hogy érthetőbb legyen a dolog:const string fileName = "dptpsmfdcartridge_" + DateTime.Now.ToString("y-M-d, H:m:s") + ".bin";
Utóbbira sajnos hibát dob.
Létrehozás pedig így:string pathString = System.IO.Path.Combine(folderName, fileName);
csharp 2012-essel próbálkozgatom..Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest