- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Igen közben megkérdeztem más embereket is, és ők is ezt mondták, hogy a rekurzívan való megoldás is backtrack, és alap helyzetben én is erre gondoltam (hiszen itt is visszább lépkedek, csak itt a rekurzió old meg mindent majdnem).
Azért hittem azt, hogy a rekurzív nem az, mert ez egy feladat volt és az előadó kihangsúlyozta, hogy az ötöshöz backtrackel kell megoldani, viszont ha valaki rekurzívan csinálja meg, azt is elfogadja (csak az gondolom nem 5-ös, de ez lényegtelen), és ez miatt alakult ki teljes káosz bennem
A vicc az, hogy még ma is ezt mondta, szóval úgy lehetett érteni, mintha csak a ciklusos megoldás lenne backtrack, viszont ebből és az itteni kommentekből rájöttem, hogy mind a kettő az, csak az egyik így a másik úgy működik. Tanulság: amit mond az oktató, azt azért 3 helyen legalább le kell ellenőrizni, hogy tényleg úgy van-e
Szerencsére már minden működik, köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 7
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerencsére már minden működik, köszönöm a segítséget.