- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Kicsit csatlakoznék mint informatikus diplomával rendelkező emberke. Tény, hogy az ember akkor tanul a legjobban ha tudja is mire írja programot mi hogyan működik. De sztem az arduinonak és más hasonló ilyen áramkörnek az a lényege, hogy kis efforttal már tudsz ledet villogtatni, anélkül hogy mindenféle kapcsolást megnéztél volna. Van olyan ember aki itt megáll, csak kipróbáűlta. Aki jobban érdekel a dolog az neki fog állni és kiegészítő saját kis áramkörrel, vagy elkezdi megismeri pontosan mi is van a nyákon és miért.
Én anno önálló laborként csak beágyazott szoftverfejlesztéssel foglalkoztam. Semmi hardver, tisztán csak szoftver használtam a gyári könyvtárakat és hittem a fejlesztőknek hogy jól csináltak mindent. Szakdogának már nyákot terveztem 0 előzetes tudással.
Amit én ajánlok az arduino mellé és sztem árban is nagyon baráti az egy Nucleo board
Kicsit drágább de nagyobb tudású vezérlővel: stm32f4-discovery
és már kijelzővel is ellátott csúcs stm32 mikrovezérlő: stm32f429i-discoveryFejlesztőkörnyezetnek lehet eclipse+gcc+openocd. De ahol ez összeintegrálva megtalálható az a CooCox környezetben. 1 éve használom és eddig minden szükséges dolgot megtaláltam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest