Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Gyuri16
üzenetére
hehe

1) milyen ajanlok Qt-hoz? Qt creatort, adja magat, az integralt Designer miatt nem is kell "kivulre" menni
2) milyet hasznalok? semmilyet
vim-ben kodolok regota (Qt-t is), imadom, egyelore nem talaltam meg olyan szerkesztot ami a nyomaba erhet, pedig probaltam parat (IDE-kbol pl. Dev-C++, Code:
locks, KDevelop, Qt Creator stb). a Creatorban van ugyan "fake vim", de csak a legeslegalapvetobb vim-es feature-oket tudja, semmi olyan nincs benne implementalva amitol a vim igazan hasznalhato es zsenialis 
3) vim guru nem vagyok, de hasznalom es szeretem regota
debugolni nem szoktam vim alol, bar ha jol tudom siman megoldhato, en altalaban vagy trace-elek, vagy ha muszaj szo szerint debugolni, akkor gdb
a kodban ugralassal meg szerintem a ctags-re gondolsz, ehhez nem kell semmi kulonleges, csak legeneralni a tags file-t (a forrasaid legfelso konyvtaraban ctags -R *), aztan a vim-nek elmagyarazni hogy ha az aktualis konyvtarban nem talal tags file-t, akkor menjen feljebb: set tags=tags;
(a vegere a ; kell!)SZERK: 'ugrani' ugy tudsz, hogy az osztaly(vagy barm imas)nevre allva CTRL+] -t nyomsz, visszalepni meg CTRL-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

vim-ben kodolok regota (Qt-t is), imadom, egyelore nem talaltam meg olyan szerkesztot ami a nyomaba erhet, pedig probaltam parat (IDE-kbol pl. Dev-C++, Code:
locks, KDevelop, Qt Creator stb). a Creatorban van ugyan "fake vim", de csak a legeslegalapvetobb vim-es feature-oket tudja, semmi olyan nincs benne implementalva amitol a vim igazan hasznalhato es zsenialis