- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
C#+Entity Frameworkkel kapcsolatban epp eleg szivast hallok mostanaban cegen belul.
Semmi komolyra ne gondolj, ezek csak ilyen "legyen lejegyezve" adatok lennenek, semmi extrara nem kell, most excelbe van vezetve, csak az meg neha muvel erdekessegeket.
Kesz megoldasba meg nehezebb belenyulni ha epp valami nem tetszik, mas celbol hasznalunk egy issue tracking rendszert, de akadnak vele gondok s mivel kesz alkalmazas igy az egyuttelesen kivul nem nagyon tudunk mit csinalni a hibakkal.
Szoval nem lett kiadva, hogy nekem most ezt meg kell csinalni, csak mondom ha mar mokolok valamivel, akkor akar haszna is legyen s mivel nem egy bonyolult dolog azert gondoltam, hogy jo lenne kezdesnek.Na majd meglatom, most egyelore elkezdtem olvasni a Stroustrup fele C++ konyv magyar valtozatat, de eleg erdekesen vannak megfogalmazva a mondatok, valahogy marha nehezen ertheto, de nem a szakmai resz(legelejen jarok meg csak), hanem tenylegesen a fogalmazasi stilus miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest