- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
C#+Entity Frameworkkel kapcsolatban epp eleg szivast hallok mostanaban cegen belul.
Semmi komolyra ne gondolj, ezek csak ilyen "legyen lejegyezve" adatok lennenek, semmi extrara nem kell, most excelbe van vezetve, csak az meg neha muvel erdekessegeket.
Kesz megoldasba meg nehezebb belenyulni ha epp valami nem tetszik, mas celbol hasznalunk egy issue tracking rendszert, de akadnak vele gondok s mivel kesz alkalmazas igy az egyuttelesen kivul nem nagyon tudunk mit csinalni a hibakkal.
Szoval nem lett kiadva, hogy nekem most ezt meg kell csinalni, csak mondom ha mar mokolok valamivel, akkor akar haszna is legyen s mivel nem egy bonyolult dolog azert gondoltam, hogy jo lenne kezdesnek.Na majd meglatom, most egyelore elkezdtem olvasni a Stroustrup fele C++ konyv magyar valtozatat, de eleg erdekesen vannak megfogalmazva a mondatok, valahogy marha nehezen ertheto, de nem a szakmai resz(legelejen jarok meg csak), hanem tenylegesen a fogalmazasi stilus miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- TRUST GXT 498 Forta vezetékes fejhallgató mikrofonnal, PC, PS4, PS5, 3,5mm jack, fehér
- PLAYSTATION 5 (PS5) DUALSENSE V2 MIDNIGHT BLACK (FEKETE) VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Cooler Master MasterBox MB511 RGB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest