- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Jhonny06 #1266 üzenetére
elvileg fel kéne ajánlania a compilernek, hogy ha lát változást, akkor újra kell építenie.
ez az elmélet. a gyakorlat az, hogy unix környezetben (minix 3.1) már láttam olyat, hogy órákat szívtunk, mire észrevettük, hogy a C compiler nem lát egy változtatást és ezért még mindig a két órával előtti kernellel szívunk.
rebuild kell, ha azt nem csinálod, akkor nem fog fordítani. esetleg ha nagyon nem megy, akkor lehet rá nyomni egy clear+rebuildet, de azzal projekt méretének függvényében nagyon óvatosnak kell lenni.
én debug módban szoktam (jelenlegi beadásnál csináltam automatizált tesztet assert is, azt meg release módban elvileg nem is futtatja), rebuildelni meg akkor, ha outdatednek írja. ill néha clear+rebuild, ha valami nagyon nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Airsoft
- Opel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest