Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Réka jól van. Mindent eszik és iszik. Csak a náthával küszködünk még. De aranyos, mert hagyja, hogy kiszívjam az orrát a szerkentyűvel. Az orrcseppre még azt is mondja, hogy vicces volt. Remélem e téren is javulásnak idnul most már.
Alapvetően én is jól vagyok. Reggel és délben nem volt igazán étvágyam, de leerőltettem egy kis ennivalót. Estére pedig már határozottan éhes lettem.

Kedvesem viszont nincs jól. Ő van most abban a fázisban, amelyikben én voltam tegnap. Mindene fáj, alig bír járni, ég a szeme, és fáj a gyomra. Na, igen. Tegnap nem igazán hitte le, hogy milyen érzés - mondta ma nekem. Sajnos most már ő is tudja. De szerencsére hányás már nincs, és eszik is időnként.
Rékát pedig hétfőn délután viszem a bőrgyógyász doktornénihez. Kíváncsi vagyok, mit mond.
Jah, Réka káromkodik. Ma legozott, és nem sikerült neki vmit megépíteni. "Basuss, nem megy, basuss."
Azt tudni kell, hogy nem beszélünk itthon csúnyán. Már Borcsinál is figyeltünk erre, hogy véletlenül se mondjunk ki csúnya szavakat előtte, Rékánál meg már természetes volt, hogy nem beszélünk csúnyán, nem káromkodunk. Férjecském szájából azonban időnként kiszaladnak káromkodások, de sosem a gyerekek felé, hanem csak úgy magában dünnyög. Nos, Réka erre igencsak felfigyelt, és a basszus szót ügyesen el is sajátította, és a szókincsébe szépen beillesztette. Ma a franc szóval is próbálkozott, de szerintem hamarosan fog neki az is menni.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő