Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Borka ma hisztis volt, és nyüglődött. A délelőttje tiszta szenvedésből állt. Délutánra már kicsit összeszedte magát.

Viszont szép, őszi idő volt egész nap, és igyekeztem minden lehetőséget megragadni arra, hogy kint legyünk az udvaron. Délután találkoztunk a szomszéd kislánnyal. Kihívta borkát játszani. Mondtam ok, de be nem mehet hozzájuk. Ki tudja, hogy mikor harapná őt is meg a kisöccse? Fő az óvatosság. Aranyosan játszogattak kint, és érdeklődött mi van Rékával. (Jé, hogy ez az anyjának eszébe sem jut.) Mondtam neki, hogy nagyon sebes az arca, és gyógyulgat a sebe. És megkérdeztem tőle, hogy az ő sebei meddig szoktak gyógyulni, ha az öccse megharapja. A kislány felhúzta mindkét pulóverujját - ott 3-4 harapásnyomot számoltam össze, és az arcán is volt egy. Sajnáltam szegényt. Mondta, hogy ezek már 1 hetesek, és bizony lassan gyógyul. ... Igen, tudom. Nos, Rékáé is így fog.

Aztán megjelent anyuka a kisöccsel, és jobbnak láttam behozni Rékát az udvarra.

Képeket is készítettem ma, mert bizony mostanság nem sok időm volt fényképezni.

Réka pogácsázik

Borka kisautózik

Aktív témák