- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Nos, Rékával olyan szinten jól haladunk a bilizésben, hogy ma egész nap nem pisilt be, sőt, minden alkalommal szólt, és indult is a bilihez. És megtörtént az első kakilás is. Úgyhogy rohamtempóban elkezdett szobatisztává válni. Az éjjeli pelusok még kellenek, de idővel szerintem azokat is el lehet hagyni. Ennek reményében ma megvettük utolsó csomag pelenkánkat.
Meg hát az az igazság, hogy ha egyszer belekezdtünk, és ilyen jól haladunk, akkor nincs kedvem pelusozni. És visszalépés lenne. Ezt nem tehetem vele.
A szókincse napról napra bővül. A Mi ez? korszakát éli, és bárhol (bolt, udvar, bent a lakásban stb) vagyunk végigkérdez mindent, amit lát. Megjegyzi, eltárolja a kis agyában, aztán a legközelebbi alkalommal már használja is. Éppen édesanyának mondtam, hgy képes azért megtanulni szavakat, hogy visszaélhessen vele. Többet között a danoninot is azért sajátította el minél korábban, hogy mutogathassa a hűtőben, és véletlenül se akarjak mást adni neki, azt pedig minél gyorsabban kézhez kaphassa. Jóízűen meg is eszik belőle hármat.
A pöttyök szépen tünedeznek. 1-2 van, ami makacsul tartja magát, de a zöme eltűnt a testéről.
Borkát este nagyon megdicsértem lefekvéskor. Okosan, türelmesen, kevés hisztivel telt a napja. Hát, ilyen is tud lenni. De nem beteg, ez tuti.
Holnap palacsintázunk. A lurkók már nagyon várják. [Én is! Én is! - peterkeT]
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest