Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Nos, Rékával olyan szinten jól haladunk a bilizésben, hogy ma egész nap nem pisilt be, sőt, minden alkalommal szólt, és indult is a bilihez. És megtörtént az első kakilás is. Úgyhogy rohamtempóban elkezdett szobatisztává válni. Az éjjeli pelusok még kellenek, de idővel szerintem azokat is el lehet hagyni. Ennek reményében ma megvettük utolsó csomag pelenkánkat.

Meg hát az az igazság, hogy ha egyszer belekezdtünk, és ilyen jól haladunk, akkor nincs kedvem pelusozni. És visszalépés lenne. Ezt nem tehetem vele.

A szókincse napról napra bővül. A Mi ez? korszakát éli, és bárhol (bolt, udvar, bent a lakásban stb) vagyunk végigkérdez mindent, amit lát. Megjegyzi, eltárolja a kis agyában, aztán a legközelebbi alkalommal már használja is. Éppen édesanyának mondtam, hgy képes azért megtanulni szavakat, hogy visszaélhessen vele. Többet között a danoninot is azért sajátította el minél korábban, hogy mutogathassa a hűtőben, és véletlenül se akarjak mást adni neki, azt pedig minél gyorsabban kézhez kaphassa. Jóízűen meg is eszik belőle hármat.

A pöttyök szépen tünedeznek. 1-2 van, ami makacsul tartja magát, de a zöme eltűnt a testéről.

Borkát este nagyon megdicsértem lefekvéskor. Okosan, türelmesen, kevés hisztivel telt a napja. Hát, ilyen is tud lenni. De nem beteg, ez tuti. :)

Holnap palacsintázunk. A lurkók már nagyon várják. [Én is! Én is! - peterkeT]

Aktív témák