Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Réka 6 előtt felsírt. Felvettem, mert így nuygodott meg, aztán le is fektettem magunk közé, és visszaaludt.
7 előtt keltünk, Borka is fent volt már. Felkészítettem az ebédet, aztán nyugisan megreggeliztünk, felöltöztünk. Rékus is felébredt.
Délelőtt nagytakarítottunk, aztán 10 után kimentünk az udvarra. Kellemes idő volt. Jót játszottunk. Fél 12-kor bementem, és nekiálltam sütni a palacsintákat, a lányok addig kint játszottak. A konyhaablakból pnt jól láttam őket. Nagyon helyesek voltak.
Ettünk, majd lefektettem Rékát. Párom is megérkezett, ebédelt, aztán ment is dolgozni.
Borka egész délután alig bírt magával. Mehetnékje volt, és folyton sajtkukacoskodott.A szomszéd kislányt is áthívta játszani. Ki nem mentünk, mert lehűlt az idő, és erős szél fújt.
Az este is nyugisan telt. Aztán 8- fél 9-kor elaludtak a kis bogárkák.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest