Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• ladybug

őstag

Na, a tegnapi nap intenzív kajálással telt. Délelőtt 10- délután fél 2-ig szopizott kisebb-nagyob szünetekkel. Utána szerencsére aludt megint 4,5 órát. Addig szusszantam. Rám is fért. Jópofa, hogy szopizik, de nem igazán lehet mást csinálni ilyenkor, mint ülni, és várni, amíg befejezi.
    Emlékszem az első gyermeknél ilyenkor már görcsöltem, hogy miért meg mi baja lehet? De most nem. Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy minden rendben. Tejem van, Embereseket böfizik a Drága, jól alszik. Mi kell még? Semmi. :)

A kórházban a bőre még nagyon ráncos volt. Majd belenő, gondoltam. És tényleg. Egyre jobban simul a bőre, ami ugye azt jelenti, hogy jóltáplált.

Tegnap itt volt a védőnő. Épp aludt Réka. Szerencsére nem piszkálta, majd telefonálok neki, mondtam, hogy mikor jöhet. Tehát az asztronauta képzés (Divot után...:) ) elmaradt. A doktornő is bejelentette magát. Jövő hétre várjuk.

Megérkeztek a papírok a családi pótlék, anyasági támogatás és a gyes miatt. Fúj, de utálom a papírmunkát. Mire kitöltöttem rendesen kifáradtam. Minden elismerésem az adminisztrátoroké. :R Nem bírnám ezt idegileg.
    Volt kb 5 oldalam. Ez még így mennyiségileg nem is lenne gond, de minden egyes papír ici-pici részletekben eltért a másiktól. Míg az egyiken leánykori nevet kérdeztek, a másikon már születési nevet. Hogy miért nem lehet egyszerűvé tenni az anyukák, szülők dolgát? Két szopizás, és kialvatlan éjszakák között ilyen hüle papírokkal kell foglalkozni. Szörnyű.

Aktív témák