Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Mivel Kedvesem nem volt itthon este, ezért sokáig voltam ébren. Filmet néztem. Idejét sem tudom, hogy mikor tudtam leülni, és megnézni egy filmet egyhuzamban. Az Egy gésa emlékiratait fejeztem be végre, kb ötödszörre tudtam végignézni. Vhogy többet vártam a befejezésétől. Olyan semmilyen lett.
    Utána a Banditákat néztem. Na, ez egy aranyos film volt. Pörgős, jó színészekkel. A történet ugyan gagyi, de a film maga egészében nagyon tetszett. Jól szórakoztam.

Fél 1-kor feküdtem le, és hamar elaludtam. Párom 2 körül ért haza. Kicsit megébredtem, majd amikor mellémfeküdt, már aludtunk is, mint a bunda.

Réka hajnali fél 5-kor sírdogált. Gondoltam visszaalszik, de 20 perc után még mindig nyöszörgött. Borkát átvittem Kedvesem mellé, én pedig Rékával maradtam. Felvettem a karomba, és így tudott csak elaludni. Amikor megpróbáltam letenni, mindig sírni kezdett. Ezért ráfektettem a hasamra, és így feküdtünk le együtt. Ha csak megmozdultam, már fent is volt, nyugtalanul aludt. Fél 7-kor már nem bírtam tovább, nagy nehezen elaltattam a kiságyban. Aztán én is lefeküdtem. Fél 8-kor ébredtem fel, és mentem Párocskámat ébreszteni, mert ma reggel is folyt tovább a leltározás. Aztán lefeküdtem még, és úgy aludtam volna. De Borka is felébredt, és hamarosan Réka is.
    Felöltöztünk, megreggeliztünk, aztán Borka segített a konyhai rendrakásban, ebédelőkészítésben.

Játszottunk kicsit, de Borka szönyű hisztibe kezdett mindig, ha Réka a közelébe ment. Napok óta önző módon viselkedik és nagyon irigy. Pedig ez nem maradhat így, mert nem engedem. 5 éves, nagy ő már ahhoz, hogy hisztivel oldja meg a gondjait. Most megint kicsit tanácstalan vagyok, de bízom benne, hogy a beszélgetések során és idővel megoldódik.

Délelőtt fél óra alvás után együtt játszottak a lányok, ésrendben volt minden. Jól ettek ebédre, aztán lefektettem mindkettőt, mert nyűgösek voltak. Békésen alszanak. :)

Aktív témák