Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Mivel Kedvesem nem volt itthon este, ezért sokáig voltam ébren. Filmet néztem. Idejét sem tudom, hogy mikor tudtam leülni, és megnézni egy filmet egyhuzamban. Az Egy gésa emlékiratait fejeztem be végre, kb ötödszörre tudtam végignézni. Vhogy többet vártam a befejezésétől. Olyan semmilyen lett.
Utána a Banditákat néztem. Na, ez egy aranyos film volt. Pörgős, jó színészekkel. A történet ugyan gagyi, de a film maga egészében nagyon tetszett. Jól szórakoztam.
Fél 1-kor feküdtem le, és hamar elaludtam. Párom 2 körül ért haza. Kicsit megébredtem, majd amikor mellémfeküdt, már aludtunk is, mint a bunda.
Réka hajnali fél 5-kor sírdogált. Gondoltam visszaalszik, de 20 perc után még mindig nyöszörgött. Borkát átvittem Kedvesem mellé, én pedig Rékával maradtam. Felvettem a karomba, és így tudott csak elaludni. Amikor megpróbáltam letenni, mindig sírni kezdett. Ezért ráfektettem a hasamra, és így feküdtünk le együtt. Ha csak megmozdultam, már fent is volt, nyugtalanul aludt. Fél 7-kor már nem bírtam tovább, nagy nehezen elaltattam a kiságyban. Aztán én is lefeküdtem. Fél 8-kor ébredtem fel, és mentem Párocskámat ébreszteni, mert ma reggel is folyt tovább a leltározás. Aztán lefeküdtem még, és úgy aludtam volna. De Borka is felébredt, és hamarosan Réka is.
Felöltöztünk, megreggeliztünk, aztán Borka segített a konyhai rendrakásban, ebédelőkészítésben.
Játszottunk kicsit, de Borka szönyű hisztibe kezdett mindig, ha Réka a közelébe ment. Napok óta önző módon viselkedik és nagyon irigy. Pedig ez nem maradhat így, mert nem engedem. 5 éves, nagy ő már ahhoz, hogy hisztivel oldja meg a gondjait. Most megint kicsit tanácstalan vagyok, de bízom benne, hogy a beszélgetések során és idővel megoldódik.
Délelőtt fél óra alvás után együtt játszottak a lányok, ésrendben volt minden. Jól ettek ebédre, aztán lefektettem mindkettőt, mert nyűgösek voltak. Békésen alszanak.
Aktív témák
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő