Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Az éjszaka 1-kor, majd hajnalban 5-kor, és reggel 6-kor ébredt fel Réka. Persze csak szopizás után aludt vissza.
Borka már megint 7 előtt felébredt, és izgatottnak, idegesnek tűnt, de elmondani nem tudta, mi az oka.
Reggeli után elment volna anyával a templomba, és megbeszéltük, hogy mihelyest megettük a reggelinket, átöltözik, és megfésülöm a haját. Erre ő leült anyósomnál tv-t nézni, és 2x-i szólongatásra sem jött öltözködni, mert, hogy ő megvárja a mese végét.
Gondoltam magamban, akkor most megleckéztetem egy kicsit. Vége lett a mesének, még egy kicsit ült a tv előtt, aztán feljött, hogy fésülködjünk. Megfésültem, viszont átöltözni már nem volt ideje. Így kénytelen volt itthon maradni.
Az igazság az, hogy ez már a sokadik eset volt, hogy vhová készült vagy készültünk, és az utolsó pillanatig húzta az időt. Azt szerettem volna ezzel elérni, hogy tanulja meg, hogy időban el kell kezdeni készülődni, hogy nem fog mindenki rá várni, mert ő később készül el. Remélem sikerült ezt vele megértetnem.
Réka 9-11ig aludt megint. Addig kényelmesen megfőztem az ebédet.
Kicsit kimentünk még az udvarra ebéd előtt, mert kellemes idő volt.
Ebéd után előbb Borka, majd Rékus is lefeküdt aludni.
Aktív témák
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest