Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• ladybug

őstag

Az éjszaka 1-kor, majd hajnalban 5-kor, és reggel 6-kor ébredt fel Réka. Persze csak szopizás után aludt vissza.
    Borka már megint 7 előtt felébredt, és izgatottnak, idegesnek tűnt, de elmondani nem tudta, mi az oka.

Reggeli után elment volna anyával a templomba, és megbeszéltük, hogy mihelyest megettük a reggelinket, átöltözik, és megfésülöm a haját. Erre ő leült anyósomnál tv-t nézni, és 2x-i szólongatásra sem jött öltözködni, mert, hogy ő megvárja a mese végét.
    Gondoltam magamban, akkor most megleckéztetem egy kicsit. Vége lett a mesének, még egy kicsit ült a tv előtt, aztán feljött, hogy fésülködjünk. Megfésültem, viszont átöltözni már nem volt ideje. Így kénytelen volt itthon maradni.
    Az igazság az, hogy ez már a sokadik eset volt, hogy vhová készült vagy készültünk, és az utolsó pillanatig húzta az időt. Azt szerettem volna ezzel elérni, hogy tanulja meg, hogy időban el kell kezdeni készülődni, hogy nem fog mindenki rá várni, mert ő később készül el. Remélem sikerült ezt vele megértetnem.

Réka 9-11ig aludt megint. Addig kényelmesen megfőztem az ebédet.
    Kicsit kimentünk még az udvarra ebéd előtt, mert kellemes idő volt.

Ebéd után előbb Borka, majd Rékus is lefeküdt aludni.

Aktív témák