Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

A ma reggeli első felkelő Borka volt. 7 előtt átjött közénk, aztán persze már mi is megébredtünk. Réka is hamar követett minket. Közös reggeli után elvittük Borkát oviba. Lüke idő volt ma. Fújt a szél, csepergett az eső, sütött a nap, és mindez egyszerre.
    Szerencsére nem áztunk meg.

Miután hazaértünk Rékát lefektettem aludni, és meg is aludta a maga kis 1,5 óráját. Addi gén takarítottam, főztem. Hétvégére előre dolgoztam a konyhát illetően, így tudok talán vinni Kedvesemnek a lanpartyra vmi finomságot.

Jah, igen. Kedves Párom lanpartyzik. Este ment el itthonról, és vasárnap hajnalban jön haza. Holnap elmegyünk a lányokkal meglátogatni.

Rékust este lefektettem, mint szoktam. El is aludt hamar, aztán 1 óra múlva sírt. Megsimogattam, sírt. Felvettem, sírt. Letettem, sírt. Felvettem, szopizott, sírt. Nem igazán tudtam, mi baja? Aludt volna, de nem tudott. Talán a délutáni joghurt miatt fájt a hasa? Pár kanállal evett csak.
    Vagy, hogy egyedül volt a szobában? Borka ugyanis ma velem alszik. (Már alszik is.)
    Vagy, hogy Apája nincs itthon?
    Nem tudom. Mindenesetre keservesen sírrdogált több, mint fél órán keresztül mire elaludt.

[kép]
    Mivel nem érkezett meg a neten rendelt kompunk, így vettünk egyet a helyi áruházban. Réka egész délután próbálgatta, és nagyon tetszik neki. Eljut olyan helyekre, ahová eddig nem tudott. És mindenzt egyedül.

Aktív témák