Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Ma végre takarítottam. Az egész lakást letörölgettem, kiporszívóztam. És mostam megint, ez mostanában 4x történik meg egy héten. Meg vasaltam is, amire szintén ugyanennyiszer van lehetőségem. ha ugyanis elmaradok vele, akkor hegyekben tornyosul fölém a sok vasalatlan ruha, és a látványtól annyira megrettenek, hogy neki sem akarok állni. Így jobbnak láttam inkább minden mosás után kivasalni, ami ekkor csak kb fél órámba kerül.

Réka baba ma megint 5 körül ébredt a reggeli szopira, és persze miután jóllakott jött az örömteli mosolygás, és ''a csöppet sem vagyok fáradt'' érzés. Imádom ezeket a csendes perceket reggelente. Csak ne kívánnám még annyira azt az 1-1,5 óra alvást...
    Borkával ma rengeteget játszottunk, de ez sem volt neki elég. Folyamatosan felháborodott, ha mást akartam csinálni. 3 körül elmentünk kutyasétára, de majdnem meg kellett erőszakolnom ezért a 20 perc kintlétért. Aztán rögtön mondta is, hogy milyen jó a friss levegőn lenni. De a hisztire szükség volt előtte. :((( Jaj, néha nincs türelmem ehhez a hisztihez, makacskodáshoz. Főleg, ha fáradt is vagyok.
    Egy kicsit elbeszélgettünk ezekről az ellenkezésekről. Remélem elgondolkozott rajta, és megérti, amit kérek. Már korábban is volt ilyen időszaka, de sikerült azt is együtt átvészelnünk. Most is sikerülni fog.

Aktív témák