Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Az idő elég kiszámíthatatlan lett. Hol meleg volt, hol meg hűvös. Ráadásul Borka megint nyafogós és hisztis volt. A szomszéd kislánnyal is minden összekaptak. Anyukája el is vitte haza.
Még beszélgettünk kicsit anyával, aztán bementünk. Fürdés, mese, alvás. Kicsit ugyan későn feküdtek le az Apróságok, de hamar elaludtak. Borka fél 10, Réka 3/4 10-kor aludt el.
És a francba...pampogok.
Folyton. Párom néha csak rámnéz, és tudom. A fene egye meg tudom, hogy nem kellene mindenen felhúznom magam, hogy mindent szóvá tenni. Le kellene nyugodnom. Holnaptól figyelek magamra.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Folyton. Párom néha csak rámnéz, és tudom. A fene egye meg tudom, hogy nem kellene mindenen felhúznom magam, hogy mindent szóvá tenni. Le kellene nyugodnom. Holnaptól figyelek magamra.