Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

04.27.
    Nagy nehezen sikerült az elindulás otthonról. Elkezdtem reggel összepakolni. Mondjuk kényelmesen volt időm, de fél 11-kor még mindig otthon dekkoltunk, mert Péter főnöke egy fordítanivalót küldött, amit sürgősen meg kellett csinálni. Végre 11 körül elindultunk, nem éppen rózsás hangulatban, mert a semmittevés miatt a gyerekek is türelmetlenek lettek velünk együtt. De egy óra múlva már jobb kedvünk lett, megnyugodtunk mindannyian. Budaőrsön megálltunk, mert a babaáruházban Rékának vettünk egy sportbabakocsit, ugyanis a másik nem fért el az autóban sehogy. Ez is éppencsak, de legalább stabil, több pozícióba dönthető, szóval majd megszólal.

Visegrádig többször is sikerült eltévednünk. Sajnos az 5 éves térképünk elévült. Mondjuk ezt jó tapasztalni, hogy ilyen sok új út épült, viszont emiatt ugye teljesen mást mutat a térkép, mint a valóság. A lényeg az, hogy 5-kor végre kiszállhattunk az autóból, hogy megérkeztünk. Gyönyörű helyen, az erdő kellős közepén van a fogadó. A patak itt csörgedezik az ablakunk alatt (a fogadó neve is Patak). Minden szép zöld, csend van, és nincs internet :).

A finom vacsora után tettük egy sétát a közeli halastóhoz. Kristálytiszta tó az erdő közepén. Az eső elkapott minket útközben. Kissé eláztunk. Visszesiettünk a szállásunkra, és kiteregettük a vizes ruháinkat, és kipakoltam a ruháinkat. Pár hiányosságra fény derült: nem hoztam páromnak zoknit, nem hoztam magamnak kardigánt. Ráadásul Réka fürdetése is kudarcba fulladt. Tele lett habbal a víz, a wc tetejéről lecsúszott a kád, és elárasztottam a zuhanyzót. Szegény Rékát pedig egy pillanatra a kádban hagytam, de szerencsére nem esett semmi baja, mert csak pár centis víz volt benne. Na, ezek után már csak röhögtünk kínunkban magamon, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen...

Borka hamar elaludt. Sajnos Réka nehezen nyugodott meg. Hogy ez az idegen környezetnek tudható-e be, vagy másnak? Nem tudom. De végre aludtunk 10 után.

Pár kép az első napról:

[kép]

[kép]

Aktív témák