- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Hogy ma mekkora pofáraesés ért minket. Felkeltünk, lerendeztem a lányokat. Rékát átvittem anyáékhoz, Borkát meg elvittük oviba. Aztán irány az önkormányzat, mert papírügyeket kell intézni. Ahogy beléptünk, már meglepett, hogy sehol egy teremtett lélek sincs. Továbbsétálva pedig az ajtón ez állt: ''Ügyfélfogadás szünetel a választási próba miatt.'' Micsoda?
Mi a fenét kell elpróbálni előre egy választás miatt? Nem most csinálják először. Nem értem. De ez persze nem szerepelt sehol előre, vagy persze csak megülve kisbetável vhol. Na, mindegy, nincs mit tenni. Irány haza.
Mérgemben gyorsan kitakarítottam a lakást. A takarítás mindig megnyugtat. Aztán ebédkészítés. Addig Rékát el sem hoztam anyáéktól, így gyosabban ment a munka.
Mire végeztem mindennel persze elment a délelőtt nagy része, így 1 órácskám maradt még magunkra és pihenésre.
Borka ahogy hazajött az oviból nagyon köhögött. Jobbnak láttam orvoshoz vinni, nehogy hétvégén az ügyeletre kelljen vele futni. Szerencsére nem talált semmi gyulladást a doktornő. Mégis annyira köhög, hogy aludni, enni nehezen tud. Most épp apája ül mellette, hogy álomba szenderítse, mert minden köhögésnél felébred. Csak homeopátiás szereket kaptunk. Remélem segítenek. ha nem muszáj nem szeretem antibiotikummal tömni. Jut eszembe...Borkának annyira tetszik ez a szó - antibiotikum - hogy sokszor költ róla éneket, és azt dalolgatja. Én meg jókat mosolygok rajta. Amúgy nagyon szeret mostanában énekelni. És minden énekel, a Kalákától kezdve a Disney rajzfilmslágereken át a Micsoda nő-t és még a Riders On The Storm-ot is. A fürdőkád a kedvenc dalolóhely, órákig elénekelgetne játék közben. De a víz hamar hűl.
Rékával egyre jobban el lehet játszani. Imádja, ha a hasát cuppogtatom vagy prüszkölök rá. Nagyokat kuncog közben. A kezével meg szinte elbeszélget. Mesél nekik a maga kis babanyelvén, és olyan jó hallgatni.
És ennek a napnak is vége. Ahogy sejtem Párom meg elaludt Borkával altatás közben. Megyek és átcipelem.
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 Plus 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest