Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

A lányok aztán éjjel nem nagyon aludtak. Réka fent volt 11-kor, fél 4-kor és fél 6-kor. Borka meg fél 3-3-ig, és 6 után jött át közénk. Nem sokat aludtam.

Viszont nagyon vártam a mai napot. Jött a tevező. Megnézte a házat, és beszélgettünk arról, hogy mit is szeretnénk. 2 variációban egyeztünk meg. Azt mondta bemegy az önkormányzathoz és a bankba is, és utánaérdeklődik mindennek. Ez nagyon rendes tőle. Jólesik, hogy ilyen segítőkész. Már egyszer dolgoztunk vele 3 éve, és akkor is nagyon meg voltunk vele elégedve; a munkája és a vislekedése miatt is. Talán a héten tud adni válaszokat, és akkor felmér mindent, majd nekiáll tervezni.
    Ha minden jól megy, akkor max 2 hónap alatt lefutnak a papírügyek. Na jó, legyen 3. De ez azt jelenti, hogy őszre már költözhetünk.

Párocskám nincs itthon még mindig. 7-re kellett felmennie a reptérre, de egy baleset miatt több, mint 3 órát vesztegelt eegy helyben. Akiért ment volna, azt meg taxival elvitték. Kb éjfélre hazaér, de korán reggel meg már kell vinnie vissza a férfit. Hulla fáradt lesz Szegénykém.

Rékának körmöt vágtam ma. Azt az üvöltést, amit csapott. No, nem azért, mert fájt. Hanem, mert lefogtam a kezét. Kb 1 perc alatt végeztem, de ő addig ordított. Pedig mennyivel jobb lett volna, ha csendben van.

Aktív témák