Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Mivel az első gyermeknél is írtam naplót, így gondoltam most is kellene egyet vezetni. De ha már itt a gép és a net, akkor ide. Anno még tollal papírra ( :D ) vetettem soraimat. Hej, de régen is volt. Most pedig itt a lehetőség, hogy ország-világ elé tárjuk fejlődésünk titkait.
    Hát akkor nosza....

2006. 01. 03. Születésünk napja. A Réka Kata neve(ke)t kapta az újabb jövevény. Az új családtag. A következő lány. A legkisebb gyermek, és a legapróbb katica.

A szülésről is írjak? Inkább nem, az azért már túlzás. :B

Hétfőn (2006.01.09) haza is jöhettünk. Réka mindenféle vizsgálaton átesett, és szerencsére rendben találtak nála mindent. Egy kicsit kötöttebbek a csípőizmai, így őt is ortopédiára kell vinni többször, és sokat kell tornáztatni. De tapasztalatunk van már. Nővérének szinte ugyanez a problémája volt.

Az első éjszaka nyugisan zajlott. Igaz 3 óránként felébredt, de gyors szopizás után aludt is, mint a kisangyal. Nappalt szinte végigaludta. Egyszerűen nem lehet ébrentartani. Ha ő aludni akar, akkor alszik, és punktum. Délelőtt 4,5 órát aludt. Délután 4-et. És mindezt egyhuzamban. Remélem, most éjjel sem lesz semmi gond, és nyugodtan alszik majd.

Aktív témák

Hirdetés