Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Nem tom RIOS bug-e, de FF 3.6 alatt nem működik a feltöltött kép beillesztése a Beillesztés gombbal.
-
MODERÁTOR
A kereső ha jól emlékszem a szavak elejét nézi.
Igen, jól emlékeztem:
"A kereső a szövegben található szavak elején vizsgálódik (pl: "Abit" kulcsszóra nem találja meg a "Megabit" szót)."5850 példája:
Ahol a hirdetés szövegében nincs benne a keresett szó "5850", azt nem is listázza ki a kereső. Ilyen az a hirdetés is, amit linkeltél.
Ha például itt SimonYana nem írja bele a hirdetés aljára az "ATi Radeon HD 5850 / 5870 topic" részt, akkor ezt sem dobta volna ki a keresés eredményeként.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
nagyúr
-
Taybore
aktív tag
Hali!
Nem tudom, hogy másnak is hiba-e, de mintha nem működne a mobilarena RSS csatija. Pontosabban az tűnt föl, hogy a hírcsatorna szerint nem volt új hír 2 napja, és ez gyanús lett. Beléptem az oldalra és láttam, hogy van sok-sok új hír. Újra feliratkoztam, de az a csati meg teljesen üres volt feliratkozás után. FF 3.6 élő könyvjelzőn használom.
A többi PH!-s csati (PH!, LogOut, IT Cafe) és mások is (SG.hu, Index, Google, sajátom) frissülnek rendesen.Üdv
-
törölt tag
Előfordult egy bug, se Chrome, se Firefox, se IE alatt nem jelenik meg a percről-percre rovat, a helyén nagy fehérség marad.
-
Most én semmilyen képet nem tudok feltölteni a PH! képfeltöltővel.
Ez a hibaüzenet minden esetebn, pedig a képek formátuma és mérete teljesen jó:
[RIOS ERROR]
HibaA megadott kép nem megfelelő (max. 1920x1200 px, 1 MB; GIF/JPG/PNG)!
Vissza...[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Lenry
félisten
válasz #19617792 #1610 üzenetére
nálam is ez a hiba, de először az AdBlock hibájának hittem (ha be van kapcsolva, egyáltalán nincs is percről percre)
de egyrészt a PH! lapcsaládon le van tiltva az AdBlock, másrészt meg törlése után is maradt a hiba... de úgy látom másnak sem jóGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
titán
-
tlac
nagyúr
Nem hiba, de már megszoktam, hogy az Alaplapok, chipsetek, memóriák vannak legfelül a PH fórumáról nézve és a Notebookok stb. pedig lejjebb. Megoldható, hogy a Notebookok, Digitális fényképezőgépek, Házimozi valahol lejjebb kerüljön? Pl. a HDD-k, CD/DVD írók/olvasók után.
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Ez jó ötlet, szerintem is a végére kerülhetne a listának. Amúgy a Digitális Fényképezőgépek az nem Fototrendes téma?
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Lenry
félisten
válasz Badman 4ever #1634 üzenetére
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
MODERÁTOR
Beleolvad a PH-ba, mint az már korábban kiderült. Mint Fototrend, meg fog szűnni, külön rovatként fog működni a PH-n belül.
"Jövő év elején a PH! arculatváltáson esik át. Ennek részeként a Fototrend megszűnik jelenlegi formájában, plusz rovatként beolvad a PH!-ba." - forrás
Harrrr!!!!
-
-
Motion_Blur
félisten
[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
caizzz
senior tag
A Fototrend.hu már a prohardverre dob, a fórumtopikok is át lettek pakolva, szóval holnaptól jön az új PH nagyvalószínűséggel.
marakujás kőbányai
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Motion_Blur #1641 üzenetére
Ez nálam is jelentkezik.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest