- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Komoly bajban vagyok, mert nem igazán tudom megmondani, hogy mitől van, de találkoztam olyannal, hogy egyszer csak megszünnek a ''mozgások'' az oldalon. Azaz a kis piros fej ( :)) <-Ő) nem mozog, illetve a coolink logo is megáll. Érdekes.
-
Verticnél a pont. Ezen még rágódom, lehet, h csinálok vmi spéci rutint, ami ellenőrzi, h ha egy üzenet első, akkor addig a témát sem rakja ki, amíg az üzenet nincs kész.
A 31. hozzászólásos valamit nem értem, az 5 perces logint pedig furcsállom, jó lenne, ha reprodukálható hibát tudnátok mondani (mert nekem pl sosem volt gondom a loginnal). Akkor inkább tudok vadászni. -
Vertic
aktív tag
válasz
CsendPenge #91 üzenetére
Szerintem olyan, hogy amikor az ember megnyitja a topicot, és elkezdi írni az üzenetet, akkor már megjelenik a topic, de még nincs kész az üzenet hozzá. Aztán mikor hozzá is szól a nyitója, akkor megint felülre kerül a témák közt. Remélem érthető volt... :)
-
Ha indítok egy új témát(csak a téma indításakor jelentkezek be) és utánna kb5 perc múlva reagálni szeretnék akkor újra be kell jelentkezni.
-
CsendPenge
őstag
Pontosítok! Épp most jelentkezett egy rovatnál, ahol 31. lett volna a hozzászólásom. Tehát nem ''csak'' kezdőrovatra érvényes. Igaz, ez utóbbi nem zavar, mert tudom, hogy mit írtam :D
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge #91 üzenetére
ezt én is tapasztaltam
-
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge #91 üzenetére
Megerősítem, én ma is láttam többször élőben a jelenséget, biztos, hogy nem UFO! :))
-
CsendPenge
őstag
Kissé nehezen tudom leírni. A lényeg, hogyha valaki indít egy új topicot, akkor nekem egy ideig nem látszik az első hozzászólás. Két gépen is előfordult ez, tehát valószínűleg nem a gépben van a hiba. Mindkét esetben ie6.
-
A login -> új hozzászólás bugot én nem találom, a JS kicsit tényleg gáz volt, most elvileg pofoztam rajta... ha a szervertől kapsz errort, azt lécci NAGYON pontosan írd le, az komoly hiba! Thx.
-
válasz
hogyishívnak? #86 üzenetére
No, nem a cache-elésről van szó, hanem arról, hogy a bal hasáb mindig alkalmazkodik a témakörökhöz!
Ha Összes.. van, akkor nincs témakörös leválogatás, de ha belépsz egy Alaplap.. hírbe, akkor csak az Alaplap fórumok fórumtémáit nyomja oda. Letöltéseknél ugyanez, csak még nem láccik... -
Pénzt a PH-nak! Azaz: a Coolinkra hiába kattintasz, nem mutat sehova szegény :(
-
Nem vagy bejelentkezve, aztán új hozzászólás, ezután nemcsak a szerver ad hibajelzést de a browsernek sem teccik a kód, 'can't move the focus to the control stb. '. Csak nálam ilyen?
-
Barton
senior tag
Ha módosítok akkor
<BR><BR> rak be ahol ''Enter'' volt . Asszem ... -
válasz
hogyishívnak? #80 üzenetére
Nem lehettél fent több óra után. Fél óra után mondjuk igen.
A másik esetben meg imho cache-ből hozta a böngésződ, az oldal elvileg mindig mindenhol dinamikusan lekéri a legújabb dolgokat. -
hogyishívnak?
aktív tag
Parci:
Ismét két észrevétel:
- Megint 1 hírhez tartozó forumról léptem be az eredeti hírhez.Baloldalon az ''új forumtémák'' alatt valószinüleg az akkor aktuális témák jelentek meg. Nem tom ez szándékos e?
- Több órás kilépés után, betöltöttem az oldalt és az onlin listán voltam belépés nélkül.
Szólj ha meguntad az észrevételeimet! :DD -
Vertic
aktív tag
Igazából nem bug, csak egy picit hiányzó feature: a fórumokban miért csak a belépett tagok változtathatják meg a beállításokat (hozzászólások száma egy oldalon, listázás iránya)? Szvsz, ha nem túl bonyolult, akkor nem lenne baj, ha megoldható lenne, mint a színkezelés vmi cookieval v. ilyesmivel. :DD
-
hogyishívnak?
aktív tag
Parci:
A törölt hozzászólás nem zavar, de a legördülő számozás (hozzászólások száma) nincs szinkronban a valósággal.Ha bevan állítva hogy 30 hozzászólást szeretnél látni 1szerre és mondjuk az 5.hozzászólás törölve van akkor a hozzászólások 1-31 ig látszanak, a görditösávban meg marad a számozás 30-asával. Hogy alakulna a görditősáv ha mondjuk 35 törölt hozzászólás lenne és a beállítás meg 30 ami 1szerre 1 oldalon megjelenik??Azthiszem az utolsó hozzászólásokat meg se lehetne nézni.Remélem sikerült érthetően leírni az észrevételemet/kérdésemet.
További Jó bütykölést a lapon! -
A hírlevél naponta megy, de bugos volt, ma kettő ment, mert teszteltem :). most jó. lehet, h konfigurálhatóvá teszem, tényleg úgy a nyerő. a fórumtémák meg inkább csak felcsigázásra vannak, ha van más anyag, azt rakja előre.
de, lehet, h átírom úgy, h az aznap indult témákat tegye csak bele, ne a legutolsó hozzászóltak alapján.
keresés: na azért :).
design: emberek, szó sincs arról, h nekünk nem teccene a PROHARDVER! jelenlegi formájában. sőt, tetszik. ha nem lenne index, akkor is fix 800x600-as lenne, de középre zárt. lásd [L]http://www.news.com[/L] -- bizonyos szempontból nekünk ők az etalon.
számozás: el kell dönteni, h h szeressük. azt hittem, jobb az, ha láccik, h törölve volt valami, mert akkor az esetleges reakciók érthetőek (valaki reagál egy üzenetre, amit később törlök, akkor az a törlés után elég értelmetlen lesz). de, megoldható, h eccerűen folytonosan nyomja.
úgy amúgy asszem mindent megcsináltam, amit a hétvégén akartam, elvileg most már minden funkció működik. enjoy! :DD -
-
Den
veterán
Na kaptam már két hírlevelet is.
Észrevételek:
-jó, csak szerintem a legfrissebb fórumtémáknak nem sok haszna, mert az csak a küldés pillanatában igaz.
-ezért ha megoldható, a hírlevélknél lehessen beállítani, hogy milyen témákról kérek hírlevelet, fórum+hírek+cikkek, vagy csak hírek, vagy hírek+cikkek, stb, nem valami bonyolult dologra gondolok, csak mondjuk csekboxok, ilyesmi.
-és az se tiszta hogy milyen időközönként jön a hírlevél. Csak ha egy választott témában újdonság van, vagy minden nap automatikusan.... -
hogyishívnak?
aktív tag
OKÉ bocsi, csak észrevétel volt.
Számozással lessz valami? Mi lessz ha 1 forumba több törlés lessz mondjuk mint az illetőnek az 1 oldalon beálitott hozzászólások száma?
És ez se sürgetés csak többen jeleztük és reakció nem volt.oké tudom ezer meg 1 a dolgod...
Kitartás! 1szer minden müködni fog:)) -
válasz
hogyishívnak? #69 üzenetére
Ezt csinálom épp :)...
A keresővel mi a gáz? Pontosabb leírásokat kérek, így elég nehéz peccselni! -
Den
veterán
Én sem vagyok oda a 800x600-ért, de egyet értsen meg mindenki, egyelőre az index a ''nagy'' szájt, és a prohardver csatlakozik az indexhez, nem az index a prohardverhez. És egyelőre az index van olyan pozícióban hogy megszabhatja a dizájn irányelveket. Ez van.
Vigasztaljon titeket hogy ezért a kis áldozatért cserébe az oldal kap egy nagyobb forgalmat, megjelenést az ország egyik leglátogatottabb portáljának főoldalán, ezáltal remélhetőleg több bevételt, nagyobb presztizst.
Ennek eredményeként pedig mi kapunk több cikket, több hírt, több tesztet. Asszem ez nem rossz kompromisszum. -
hogyishívnak?
aktív tag
Ismét 1javaslat.
Az elöbb megnéztem 1hírhez tartozó hozzászólást. A hozzászólásnál nem találtam elérhetőséget a hírhez. Azthiszem pár hónap után ha valaki hozzászól 1 hírhez, megkönnyitené többieknek a hír elolvasását. -
No, lehet újra hozzászólogatni a hírekhez/cikkekhez!
DE!!!!!!
Egyrészt megfordítottuk ott az üzenetek sorrendjét, és csak a legelső 6-ot lehet látni a hír/cikk végén (idő szerint növekvő sorrendben). Mindezt azért, mert nem szeretnénk, ha különböző csatározások pillanatnyi állása láccana a hír/cikk végén, pl olyasvalakinek, aki épp akkor olvassa (először) az anyagot.
Az első 6 hozzászólás elég kedvcsinálónak, és eleve azt preferáljuk, ha a diskurzus a fórumban folyik. Bárki bármi olyasmit olvas eztán, ami gondolatot ébreszt benne, nyugodtan hozzászólhat (átkerül a fórumba a hozzászólás után), sőt, tegye is meg, de az ész nélküli cikkekhez/hírekhez böfögésnek szeretnénk elejét venni. Az új rendszerben max az első x ''rossz'' hozzászólást kell moderálni, aztán az adott anyag végén csak jó szempontokat tartalmazó, intelligens hozzászólások lesznek. Számunkra ez a lényeg, egy teljes topikot úgy sem lehet (szabad) a hír/cikk aloldalból nyomon követni.
Remélem, így mindenkinek jó... -
vAzz3r
csendes tag
Hát lehet hogy ott is 800x600, de szerintem ma már az meberek többsége (főleg aki netezik otthonról) nagyobb felbontást használ. Most azé mert egy begyepesedett agyú designer kitalálta, mindenkinek merengetnie kell a szemét???
1280X1024-ben iszonyú!!! Melóhelyen nem fogok felbontást váltogatni, mivel a többi erre van configolva (alkalmazás). Otthon meg 1024X768. Szerintem az emberek 80-90% aki idetéved minimum 1024X768 alatt nyomul...vagy tévednék???
Nemtom, nekem index fórumja valahogy nem ilyen gagyin néz ki ekkora felbontásban :DDD -
Turmoil
senior tag
Kevésbé bug, mint ötlet. Van olyan, hogy az ember rábök a hozzászólás gombra, de aztán rájön, hogy amit leírt, azt tök fölösleges elküldeni. Ilyenkor lenne jó egy ''cancel'' gomb. Mert ha akkor kellett bejelentkeznie, akkor sokat kell visszalépkedni...
-
válasz
CsendPenge #62 üzenetére
Én egy G400-at nyúzok már kb 2 éve.
-
válasz
Flashcash #54 üzenetére
Most írják az új fórumot az indexesek. Nem hiszem, hogy az új skálázódna. A mostani azért ilyen, mert ez az egyetlen olyan területe az indexnek, ahol még a régi (piros) design maradt. Az egész site amúgy egységes.
De, a képektől a bannerekig, a menüsoroktól a fejlécig minden úgy van belőve, ahogy most látjátok. NEM fog skálázódni az oldal, max, ha végleg kihal a 800x600, csinálunk egy újat 1024x768-ra. De, mint a játékoknál, itt is a szűk keresztmetszet számít.
De, nézd meg az indexet, az origót, a korridort, a hunniát, stb, stb, stb. Mind 800x600-as. A cnn.com, a news.com és a vezető külföldi oldalak is. -
Viszont sikerült megoldanom a barna hátteret ehhez a témához a jobb oldalra. :)
-
Mindegy.
Csak nem szeretem mereszteni a szemem az apró betűkön. :)
Gondoltam legalább a fórumot lehetne picit nagyítani. -
válasz
CsendPenge #55 üzenetére
:
-
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge #50 üzenetére
Pontosítok, az új topic-okban először nem tudom megnézni az első hozzászólást, aztán később valahogy csak bejön.
-
Igen, ezzel adós vagyok, csinálom, hétfőtől már lehet.
A 800x600-as kérdésről viszont lehet lefele pörögni. Egyrészt, az index.hu oldaláról ez fix, tehát ha akarnánk, se tudnánk változtatni rajta. Másrészt, nem is akarunk, így ugyanis lehet normális designt tervezni. Dinamikusan nem. 1152x864 amúgy sem mindenki kiváltsága. De, egyetlen másik portál sem hiszem, hogy dinamikusan állítódna...
Szívem szerint én középre zárnám az oldalt, de ezt megint a NagyTestvér miatt nem tehetem. -
CsendPenge
őstag
''Asus alaplap alpfrekin instabil, húzva tökéletes?''
Nem tudom, miért, de ebben a rovatban én nem látok egyetlen hozzászólást sem. -
Den
veterán
Az új hír alatt nincs hozzászólási lehetőség.
-
hogyishívnak?
aktív tag
Sajnos valószinüleg én is találtam hibát.
-''A PROHARDVER! --- az átállás befejeződött!'' rovatban hiányoznak 40-46-ig a hozzászólások.Ha törölve lettek akkor oké, de így a második 30 üzenet csoportjában a 31-60-ig számozott üzenetek helyett 31-67-ig jelentek meg. Azthiszem ez így elég zavaró.
-Többször láttam hogy baloldalon megjelent a friss hozzászólásoknál 1 téma, de a fórumon bellül csak percekkel késöbb volt látható.
Ha valaki jelezte már ezeket akkor bocsi, 1ébként én is gratulálok az oldalhoz! -
biker
nagyúr
hát, akárki akármit mond, egy nagyon nem tetszik!
mégpedig a 800-as oldal!
miért nem lehet a régi dinamikus oldalméretet használni? vagy az meg csak 800-volt? ki használ még 800-at?
gépszavazást...! -
-
Vertic
aktív tag
Jelentem ráálltam és vártam, de semmi. Legalábbis Operaban.
-
Vertic
aktív tag
Nem jegyzi meg a színbeállításokat a böngészőből kilépés után (vagy csak én vagyok béna?)
Ja, Operaval néztem.
A kedvenc kódjainknál miért nincsenek a smiley kódok is feltüntetve, csak a képük? -
turho
addikt
Nemtom, bocs ha csak én vagyok vak, de a hír-es hozzászólásoknál hová lett /tűnt, módosult stb/ az eredeti hír fül?
Miért nincs egyértelmű csodálkozós szmájli?
Amúgy meg krály, így tovább! -
Deadeye
csendes tag
1. Hova lett a beállítási lehetőség? Én már megszoktam az 50 üzenetet egyszerre, most meg csak 30 van, és a sorrendet is jó lenne úgy látni, hogy a legfrissebbet látnám legfelül.
2. Mér vagyok újonc? -
zrubi
senior tag
Helló,
Tetszik az új dizájn, csak túlzottan 800x600 -ra van optimalizálva...
Ha nagyobb felbontással nézed akkor az egyész ott van a bal felső sarokban...
Ja és szerintem is kellene az aljára is új hozzászólás gomb. -
localhost
Közösségépítő
Parci sortörés-bug #17-es hozzászólás, itt: [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=4142#msg17[/L]
-
elmo
aktív tag
Még egy dolog: miután hozzászólok, megint az első hozzászóláshoz lapoz, ami idegesítő, ha mondjuk 30-nál több van, és mondjuk az utolsókra vagyok kíváncsi (az logikusab, hogy azokat mutassa, ne az elejét, nem?).
Ja, és picit kényelmetlen a témák közti váltogatás... Mármint, hogy mindig a listbox-al kell variálni... :( -
elmo
aktív tag
Amikor beklikkolom, hogy Kérek egy emailt, ha hozzászólnak ehhez a témához, és OK, azután bejön az új hozzászólás ablak, pedig én nem akarok (megint) hozzászólni.
-
OK, vágom.
A színezés abszolút szándékos, a felbontás is. A belső oldalt azért lehet színezni, h senki se mondhassa, h kifolyik a szeme, ha egy nagy cikket/hírt olvas.
A külháttér ízlés kérdése, nekem a szürke opció tuti bejön. Az, h a képek nem jók szürkén (.gif AA el van szúrva), fix dolog. A szürke szintén a szemkímélésről szól. Különben is, ne az indexet, minket nézz!
A számozásban keletkező luk a törléseknél (fórum hozzászólások) szándékos, így legalább láccik, h törölve volt.
A hozzászólás utáni odaugrást, a véletlen felgördülést és a lap alján lévő új hozzászólást megcsinálom, thx.
Opera 6 alól tökéletes az oldal elvileg, végig teszteltem vele (meg Expi 5, meg Mozilla 1.1). -
localhost
Közösségépítő
Habár mostmár nincs Guest-ünk, aki mindenféle új topicokat nyitna én mégis célszerűnek találnám, ha azon az oldalon, ahol új topicot nyitunk és annak nevet adunk, szerepelne az alábbi jótanács.
''Kedves topicnyitó! Javasoljuk, hogy még mielőtt új fórumot nyitsz, nézz utána a ''keresés'' funkció használatával annak, hogy korábban már nem volt-e olyan - vagy ahhoz hasonló - téma, mint amit Te Most Éppen indítani szeretnél.
Ha te elvárod, hogy kérdésedre válaszokat kapj, mi is elvárjuk Tőled, hogy elolvasgasd mindazon hozzászólásainkat, amit a téged érdeklő témáról korábban már megejtettünk...
Köszönik szépen a fórumozók'' -
CsendPenge
őstag
Ha hozzá szeretnék szólni valamelyik témához, akkor az editmezőbe először bele kell kattintanom. Kéretik aktívvá tenni alapból.
-
CsendPenge
őstag
Színezés... A főoldalon fehér-barna-szürke van, és középre nem műxik, illetve a fenti linkekre sem, de ha belemegyek egy hírbe, cikkbe, és a fehér-barna-vanília közül választok, akkor már a közepe is színeződik! Ez szándékosan van így? Mármint hogy hol igen, hol nem?
-
baroczp
tag
válasz
CsendPenge #23 üzenetére
Én fikszípével ma már kétszer szavaztam...
-
baroczp
tag
Gépszavazás:
Szerintem jó lenne, ha egy IP-ről csak 1x lehetne szavazni. -
Szeni
aktív tag
Meginr Opera: gépszavazásnál Mehet! után nem jelennek meg az eredmények. (IE-ben igen.) Azt nem tudom, hogy így X-szer megpróbálva fogadott-é el szavazatot, illetve mennyit?
-
BobMaster
senior tag
Az index-es fejlécnek adnék egy fix fehér hátteret: feketére állítva a hátteret egész érdekes a transparent képek, meg a linkek sem olvashatóak.
-
BobMaster
senior tag
Szeni: KV, kisunicum :) Attól jobb lesz.
-
Szeni
aktív tag
Most nem tudom, mi van, nem reagál a színmódosításra!? (Ez éppen IE-ben.) Reggel még ment! :O (Előbb ezt is elszúrtam, meg túl korán van?)
-
BobMaster
senior tag
Ha a moderátorok valamilyen okból törölnek egy üzenetet, a sorszámozásban luk lesz. Újraindexelést akarunk! :)
-
Szeni
aktív tag
Nos, én Opera-t használok és ebben sajnos nem jelennek meg a felbukkanó ablakok, mint ''Online tagok'' és a tagok jellemzői.
Szerintem is jó lenne, ha lehetne felbontást változtatni, mert 1280x1024-ben kukkolom az oldalt és így elég sok a fehér szegély benne. -
baroczp
tag
1. Megoldható lenne, hogy a lap aljára is kerüljön egy ''új hozzászólás'' felirat? Egy idő után idegesítő lehet a fel-le görgetés.
2. A Hardver Piac felirat alatt szerintem van egy fölösleges ''a'' betű. -
LordX
veterán
Miért van az, hogy ha rákattintok valakinek az adataira (a nevére), akkor az ablak felső sorába viszi azt a linket? (görget...)
-
CsAbU
tag
Nagyobb bugok:
-aláírásban szereplő [L][/L]-el megadott linket néha jól írja ki, néha meg csak <a href= szerepel helyette
-adataimnál a megadott honlap miért nem link? Nem tudtam azzá varázsolni sem simán beírva, sem [L][/L]-el megadva, sem ''href''-elve -
CsAbU
tag
Apró bug:
Adatmódosítás után ''Sikeres regisztráció!''-t ír ki
Nehogy hirtelen túl sokan legyek :)) -
Panther
HÁZIGAZDA
Meg egy javaslat, amit előttem már régebben leírt valaki: ha hozzászólok egy témához, akkor akármilyen beállítást használok is, mindig az időben legutolsó oldalra menjen (azaz az épp beírt hozzászólást tartalmazóra).
-
Panther
HÁZIGAZDA
Gondoltam nyitok egy új témát a bugoknak, hogy akkor legalább egy helyen legyenek. Ha valaki esetleg talál itt-ott egy kisebb hibát, ide írja be (kultúrált formában), hogy Parci meg tudja nézni lehet-e tenni vele valamit.
(Sajnos én már amit láttam, beírtam az ''átállás befejeződött'' témába, mire ez eszembe jutott, sajna :( )
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Opel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest