Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Igen, ezzel adós vagyok, csinálom, hétfőtől már lehet.
A 800x600-as kérdésről viszont lehet lefele pörögni. Egyrészt, az index.hu oldaláról ez fix, tehát ha akarnánk, se tudnánk változtatni rajta. Másrészt, nem is akarunk, így ugyanis lehet normális designt tervezni. Dinamikusan nem. 1152x864 amúgy sem mindenki kiváltsága. De, egyetlen másik portál sem hiszem, hogy dinamikusan állítódna...
Szívem szerint én középre zárnám az oldalt, de ezt megint a NagyTestvér miatt nem tehetem.
Aktív témák
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Lexus, Toyota topik
- World of Warships
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Fűnyíró topik
- Analóg fényképezés
- Androidos tablet topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó Xiaomi Smart Band 10 okoskarkötő!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest