Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
konkrétan a kapucsínóshoz, és a két topic tartalma is más volt.
-
Den
veterán
Ha harmincadik hozzászólást írom, akkor hozzászólás után a nemlétező 31-dik hozzászólásra ugrik.
A másik dolog,valszeg nem bug, hanem fícsör. Arról van szó hogy időnként az oldal magától frissíti magát. Ez gondolom direkkt van a majdani reklámok miatt, nem is lenne gond. De ezt megcsinálja ha hozzászólást gépelek akkor is. Tegnap, épp egy baromi hosszú hozzászólás utolsó sorát gépeltem, mikor elkezdte frissíteni magát. Mire kapcsoltam hogy mi történik, már késő volt. Eltünt amit írtam se back gomb, se semmi nem hozta vissza. A fél szlengszótárt elmondtam. -
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
ezt én is tapasztaltam
-
Den
veterán
Na kaptam már két hírlevelet is.
Észrevételek:
-jó, csak szerintem a legfrissebb fórumtémáknak nem sok haszna, mert az csak a küldés pillanatában igaz.
-ezért ha megoldható, a hírlevélknél lehessen beállítani, hogy milyen témákról kérek hírlevelet, fórum+hírek+cikkek, vagy csak hírek, vagy hírek+cikkek, stb, nem valami bonyolult dologra gondolok, csak mondjuk csekboxok, ilyesmi.
-és az se tiszta hogy milyen időközönként jön a hírlevél. Csak ha egy választott témában újdonság van, vagy minden nap automatikusan.... -
Den
veterán
Én sem vagyok oda a 800x600-ért, de egyet értsen meg mindenki, egyelőre az index a ''nagy'' szájt, és a prohardver csatlakozik az indexhez, nem az index a prohardverhez. És egyelőre az index van olyan pozícióban hogy megszabhatja a dizájn irányelveket. Ez van.
Vigasztaljon titeket hogy ezért a kis áldozatért cserébe az oldal kap egy nagyobb forgalmat, megjelenést az ország egyik leglátogatottabb portáljának főoldalán, ezáltal remélhetőleg több bevételt, nagyobb presztizst.
Ennek eredményeként pedig mi kapunk több cikket, több hírt, több tesztet. Asszem ez nem rossz kompromisszum. -
Den
veterán
Az új hír alatt nincs hozzászólási lehetőség.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs