- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge
üzenetére
Megerősítem, én ma is láttam többször élőben a jelenséget, biztos, hogy nem UFO! :))
-
localhost
Közösségépítő
Parci sortörés-bug #17-es hozzászólás, itt: [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=4142#msg17[/L]
-
localhost
Közösségépítő
Habár mostmár nincs Guest-ünk, aki mindenféle új topicokat nyitna én mégis célszerűnek találnám, ha azon az oldalon, ahol új topicot nyitunk és annak nevet adunk, szerepelne az alábbi jótanács.
''Kedves topicnyitó! Javasoljuk, hogy még mielőtt új fórumot nyitsz, nézz utána a ''keresés'' funkció használatával annak, hogy korábban már nem volt-e olyan - vagy ahhoz hasonló - téma, mint amit Te Most Éppen indítani szeretnél.
Ha te elvárod, hogy kérdésedre válaszokat kapj, mi is elvárjuk Tőled, hogy elolvasgasd mindazon hozzászólásainkat, amit a téged érdeklő témáról korábban már megejtettünk...
Köszönik szépen a fórumozók''
Aktív témák
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Automobilista 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest