- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge
üzenetére
Megerősítem, én ma is láttam többször élőben a jelenséget, biztos, hogy nem UFO! :))
-
localhost
Közösségépítő
Parci sortörés-bug #17-es hozzászólás, itt: [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=4142#msg17[/L]
-
localhost
Közösségépítő
Habár mostmár nincs Guest-ünk, aki mindenféle új topicokat nyitna én mégis célszerűnek találnám, ha azon az oldalon, ahol új topicot nyitunk és annak nevet adunk, szerepelne az alábbi jótanács.
''Kedves topicnyitó! Javasoljuk, hogy még mielőtt új fórumot nyitsz, nézz utána a ''keresés'' funkció használatával annak, hogy korábban már nem volt-e olyan - vagy ahhoz hasonló - téma, mint amit Te Most Éppen indítani szeretnél.
Ha te elvárod, hogy kérdésedre válaszokat kapj, mi is elvárjuk Tőled, hogy elolvasgasd mindazon hozzászólásainkat, amit a téged érdeklő témáról korábban már megejtettünk...
Köszönik szépen a fórumozók''
Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest