- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge #91 üzenetére
Megerősítem, én ma is láttam többször élőben a jelenséget, biztos, hogy nem UFO! :))
-
localhost
Közösségépítő
Parci sortörés-bug #17-es hozzászólás, itt: [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=4142#msg17[/L]
-
localhost
Közösségépítő
Habár mostmár nincs Guest-ünk, aki mindenféle új topicokat nyitna én mégis célszerűnek találnám, ha azon az oldalon, ahol új topicot nyitunk és annak nevet adunk, szerepelne az alábbi jótanács.
''Kedves topicnyitó! Javasoljuk, hogy még mielőtt új fórumot nyitsz, nézz utána a ''keresés'' funkció használatával annak, hogy korábban már nem volt-e olyan - vagy ahhoz hasonló - téma, mint amit Te Most Éppen indítani szeretnél.
Ha te elvárod, hogy kérdésedre válaszokat kapj, mi is elvárjuk Tőled, hogy elolvasgasd mindazon hozzászólásainkat, amit a téged érdeklő témáról korábban már megejtettünk...
Köszönik szépen a fórumozók''
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest