- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- Bug reports
- (téma lezárva)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Történt egy kis érdekes eset nálam. Szvsz nálam van a gond (ja, hát igen: a Windows már 2 napja megy egyfolytában és már kezd kiakadni :D
-
crab
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hé! Hova tűnnek az arcképek? Már egy csomó nem jelenik meg és azt írja rá a ''Tulajdonságok'' hogy ''-1 bájt'' a méretük...
-
azzio
aktív tag
az előbb indítani akartam egy topicot, be is írtam a címét, klikk ok, kezdtem írni a nyitó hozzászólást, aztán gondoltam egyet, hogy inkább megnézem, van-e már ilyen. visszalépkedtem a fórumig (<-back) keresgéltem, nem találtam, tehát gondoltam, nyugodtan nyithatom megfele. csakhogy nem ment, mert mindenféle sql-hibaüzenetet kaptam, meg hogy nincs megfelelő jogosultágom. na gondoltam a sok back-elés közepette biztos kiléptettem magam (bár a nevem ott volt a megfelelő űrlapmezőben), megpróbáltam újra belépni (látszólag sikerült), de témát nyitni megintcsak nem. aztán böngésző bezár, böngésző indít, utána már ment minden. a hibaüzikre nem emléxem, de szívesen reprodukálom az eseményt, ha kell ;]
-
sequator
senior tag
-
crab
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
crab
senior tag
Az off topic 3ban enyém az utolsó üzenet, de a forumtémáknál viszont polesz van!
-
crab
senior tag
-
crab
senior tag
Ez elöbb a új cikkek között 2002-es, win98lite-ról szóló cikkek voltak!
Azért elolvastam!:) -
localhost
Közösségépítő
-
KERO_SAN
aktív tag
Miert van az hogyha rakattintok vkinek a nevere, az infoknal az emailcim igy nez ki hogy xyncv(kukac)nsdjlfnasdf(pont)hu ??
-
localhost
Közösségépítő
-
Thom!
veterán
Nemtom hogy volt már róla szó, de a Userek adatlapjain az e-mail címek vhogy nem korrektek! :(
-
petakpa1
őstag
-
localhost
Közösségépítő
-
petakpa1
őstag
Valami véletlen hiba csak egyszer jött elő, többször nem sikerült reprodukálni:))
-
atus
senior tag
Nekem ez nagyon el van csúszva valami SQL error miatt:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14587#msg10[/L] -
lesaux
veterán
Enter jó ötlet, duplatabot akartam elkerülni. Ti nem úgy szoktatok mindenhova bejelentkezni, hogy felhasználónév - tab - jelszó - tab - enter? Mert én igen.
Egy darabig így volt a 777SMS-en is, hogy tabra valami nemtommi jött be, aztán megvariálták. -
Parci
HÁZIGAZDA
Nem igazán bug, csak nem találtam neki topicot. Meg lehet, hogy már írta valaki, de azt se találtam. Szóval bejelentkezésnél TAB-ot szoktam nyomni, és az nem az OK gombra visz, hanem arra, hogy 'regisztrál'. Bosszantó tud lenni, a TAB-ot meg szerintem mások is használják, nemcsak én.
Remélem, azért érthető. :)1) duplatab
2) ENTER-t ütsz a jelszó végén -
lesaux
veterán
Nem igazán bug, csak nem találtam neki topicot. Meg lehet, hogy már írta valaki, de azt se találtam. Szóval bejelentkezésnél TAB-ot szoktam nyomni, és az nem az OK gombra visz, hanem arra, hogy 'regisztrál'. Bosszantó tud lenni, a TAB-ot meg szerintem mások is használják, nemcsak én.
Remélem, azért érthető. :)
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- Bug reports
- (téma lezárva)
- Yettel topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Rap, Hip-hop 90'
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- További aktív témák...
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest