Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Budapest ''Szégyen'' Parádé
Immáron ötödik éve kerül megrendezésre, tehát lehet benne némi tapasztalata a szervezőknek. Minden évben kint voltam, elejétől a végéig, így van némi Nekem is.
Nem hiszem el, hogy 5 év alatt nem tanulták meg, hogy milyen távolságokat kell hagyni a kamionok között. Volt olyan, hogy szemben (vagyhát az oldalt van) álltunk a kamionnal, és a mögötte jövőt halottuk, aki éppencsak nem tolta le az útról az előtte lévőt, és mivel jóval hangosabban szólt, a másikból semmit nem lehetett hallani. Néhol meg 15 perces (szó szerint, nem túlzás) szünet volt a kamionok között, akkor meg népvándorlás indult, és kib@szott nagy tömeg lett az utolsó elhaladó kamionnál.
Nem hiszem el, hogy 5 év alatt nem tanulták meg, hogy a felvonulási téren milyen közöket hagyjanak a kamionok között, hogy elférjen a tömeg, és hogy ne legyen durva az áthallás. A VIVA kamionját leszólta a mellette álló kamion (talán HOME, de nem esküszöm meg rá) még akkor is, ha közvetlenül a hangfalakkal szemben álltam. A ROXY, Bomba, Dreher kamiont meg nagyon jó ötlet volt összezsúfolni egy helyre, ezek úgyis olyan kamionok, amire kevesen kíváncsiak...
Az egyetlen dícséretet a Fanta kamionjára tudom mondani. Jó helyen állt, egy kis utcával szemben, a kis utcában tökéletesen, jó minőségben lehetett hallani a zenét, nagyon hangos volt a kamion. Latinos zene, szaxofonnal alájátszottak, kongás volt, brazil táncosok, kapoeira bemutatók és nagyon csinos táncosok. Nálam Ők nyertek.
De mindez nem volt rossz, ha az afterpartyhoz hasonlítjuk. Az szégyen volt.
Elővételben megvett jegyet a helyszínen a kasszánál karszalagra váltják, a karszalaggal engednek be a főbejáratnál.
Namost a kassza előtt 200m-es sor áll. A végén ritkán állnak az emberek, de az elején mint a heringek. Előre nem halad semmit, mert mindenki befátlankodik az elejére. Hát mi is bepofátlankodtunk. A kasszához közeledve olyan volt a népsűrűség, hogy _két kézzel tiszta erőből_ toltam el magamtól az előttem állót, ha levegőt akartam venni. Ez nem vicc. Aki hozzájutott a jegyhez, az nem tudott vissza kimenni a tömegen át, és át kellett mászni a jegyeladó bódé tetején (!!!). Mindez 1,5 órán át tartott, addig küzdöttem kis túlzással az életemért, de levegőért mindenképp. Biztonsági ember a környéken nem volt. Vagyis volt egy gizda pöcs, aki azzal basztatott ott mindenkit, hogy ne másszanak fel a bódé tetejére. Innen üzenem neki, hogy bekaphatja.
Ezután sorbanállás ismét a karszalaggal a bejutásért. Ez gyorasabb volt szerencsére. Bejutottunk...
Odabent olyan kib@szott tömeg volt, hogy a VIVA csarnokba nem lehetett beférni, csak úgy, ha az ember kétkézzel lökdöste félre az embereket. Semmi szellőztetés nem volt, így olyan rohadt büdös és meleg volt, hogy kb 5 percig bírtuk.
A ROXY sátor (mert ők csak egy sátrat építettek) egy vicc volt. Be lehetett hallani a Bomba ''sátor'' zenéjét, és a Dreher kamion zenéjét. Ráadásul olyan kommersz diszkózenét nyomtak, amilyen csak a ROXY-ra jellemző. Mit is vártam tőlük... Ja, nagy felkonferálás: ''És most jön Pulsedriver...'', aztán két lemez után jött át is adta a terepet egy másik DJ-nek. Na jó, párszor még visszajött, de ez egy vicc... Vagy inkább átverés.
A DJuice és a Dreher kamion előtt összesen táncolt 50 ember. Ráadásul a DJuiceből semmit nem lehetett hallani, mert a közeli sátorból mindent elnyomott a zene. Ez volt a drum'n'bass sátor.
A RED csarnok ''igényes'' volt, nem volt tömegnyomor, csak annyi embert engedtek be, hogy ne legyen bent hering feeling. Csak ott meg igen fos zene ment.
Hogy hozzátartozik-e vagy sem egy ilyen rendezvényhez, azt nem tudom, az azonban biztos, hogy ennyi kib@szott drogos szemetet még életemben nem láttam. Ott sodorták gátlástalanul a tömeg közepén a füvescigit (és fújták a szembejövő pofájába a füstöt), vették be az Extasy (vagy hogy írják) tablettákat, stb... (persze lehetett aszpirin is, csak azt nem zacsiban tartja az ember...) Ez UNDORÍTÓ.
Jövőre veletek ugyanitt biztos nem...
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Chromecast topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest